Kuva: AOP

Miten näytellä humalaista? White Lotus -tähti Aubrey Plaza kertoo, miten hän tekee sen

01.06.2023 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Plazalla on tähän omat kikkansa.

Moni meistä tietää millainen olo alkoholista aiheutuu, mutta harva osaisi uskottavasti näytellä humalaista selvin päin. Näyttelijän työhön sen osaaminen kuitenkin kuuluu ja sen tietää myös White Lotus -sarjastakin tunnettu Aubrey Plaza, 38. 

Plaza katsoi Vanity Fairin videohaastattelussa omia roolisuorituksiaan ja White Lotus -sarjasta näytetyssä kohtauksessa hän näyttelee hyvässä hiprakassa sanailevaa hahmoa. Plaza paljastaakin kyseisessä haastattelussa omat kikkansa humalaisen näyttelemiseen.

- Lähestyn sitä tavallaan muististani käsin ja teen paljon taustatutkimusta, Plaza aloittaa.

- Tiedän miltä tuntuu olla todella todella humalassa, joten palautan mieleeni niitä hetkiä ja elän niitä uudestaan ja uudestaan, hän selittää.

Henkisten harjoitteiden lisäksi myös fyysiset harjoitukset ovat tärkeitä etenkin silloin, kun on tarkoituksena näytellä todella humalaista ihmistä. 

- Sitten teen myös fyysisiä harjoitteita. Joskus pyörin ympyrää. Se riippuu kännin tasosta. 

Videolla nähtävässä kohtauksessa Plazan hahmo Harper on päiväsaikaan pienessä hiprakassa ja hän kyselee kiusaannuttavia kysymyksiä seurueeltaan.

- Tässä kohtauksessa en juurikaan pyörinyt, mutta tästä seuraavassa kohtauksessa, jossa olen todella "humalassa", pyörin paljon siinä vaiheessa, näyttelijä kertoo.

Voit katsoa koko videon alta tai painamalla tästä.

Lue myös: The White Lotus -sarjan kolmannella kaudella nähdään ensimmäiseltä kaudelta tuttu hahmo

Lue myös: Sinkkuelämää-faneja odottaa iloinen uutinen - Kim Cattrall palaa viimein rooliinsa And Just Like That -sarjassa

Lue myös: Pieni merenneito -tähden hiukset maksoivat yli 140 000 euroa

Kilpailut

Uusimmat