Kuva: AOP

Tupac Shakur sai tähden Walk of Famelle - rap-artistin kuolemasta 26 vuotta

09.06.2023 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tupac Shakur

Edesmennyt rap-artisti ja näyttelijä Tupac Shakur on saanut oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Rap-artistin sisko Sekyiwa "Set" Shakur otti vastaan veljelleen myönnetyn kunniamaininnan.

- Tupac tiesi syvällä sisimmässään, että hänelle on annettu jokin suurempi tehtävä. Hänen pikkusiskonaan minulla oli etuoikeus päästä seuraamaan tämän suuruuden syntyä, Sekyiwa toteaa puheessaan.

(kuva: AOP / Shutterstock)

- Tupac Shakur oli rap-artisti, näyttelijä, aktivisti, runoilija ja vallankumouksellinen. Tämä ikoninen taiteilija on pysynyt osana ajanhenkeä vuosikymmeniä kuolemansa jälkeen ja hän tulee olemaan tärkeä kulttuurihahmo vielä vuosien ajan, Hollywood Walk of Famen tuottaja Ana Martinez totesi ennen seremoniaa. Hänen mukaansa Tupacin tähti tulee olemaan yksi vierailluimmista tähdistä.

(kuva: AOP)

Tupac menehtyi vuonna 1996 vain 25-vuotiaana. Shakuria ammuttiin ohiajavasta autosta ja hän menehtyi saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa.

Tupac on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä rap-artisteista: hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 75 miljoonaa levyä. Hän sai uransa aikana kuusi Grammy-ehdokkuutta.

Tupacin elämänkerta julkaistaan 24. lokakuuta.

Lue myös: Tupacin viimeiset sanat julki - paikalla ollut poliisi paljastaa

Lue myös: Tupac Shakurin liikuttava kirje julkaistiin

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat