Kuva: Senja Rapila

Miss Plus Size Marjaana Lehtinen avoimena lapsuudestaan - puutetta ehjistä kengistä ja puhtaista vaatteista

18.06.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Somevaikuttaja kertoo eläneensä nuoruutensa äärimmäisessä puutteessa ja köyhyydessä.

Sosiaalisen median vaikuttajana ja vuoden 2017 Miss Plus Sizena tunnettu Marjaana Lehtinen muistelee Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa lapsuudestaan, jonka malli kertoo olleen äärimmäisen köyhä.

Lehtinen muistelee, että esimerkiksi uusien kenkien saaminen rikkinäisten tilalle oli mahdottomuus.

- Ei minulla ollut sellaista saumaa, että menisimme ostamaan, tai että saisin mistään niitä uusia kenkiä, somevaikuttaja kuvailee.

Alkoholin ja puutteen sävyttämässä ympäristössä elänyt nainen kertoo halunneensa katkaista huono-osaisuuden kierteen, eikä hän halunnut missään nimessä omien lapsiensa kokevan samaa.

- En halua sellaista tilannetta, että lapsieni täytyisi miettiä miksi meillä ei ole sähköjä tai miksi meillä ei ole ruokaa, tai miksi ei ole puhtaita vaatteita, Lehtinen valottaa haastattelussa.

Hän kertoo tehneensä itse nuorena päätöksen, ettei koskaan ajautuisi taloudellisiin ongelmiin, sillä oli joutunut seuraamaan vanhempiensa kamppailua rahan kanssa.

- Kun muutin ensimmäiseen omaan kotiini, niin päätin, etten koskaan maksaisi laskua myöhässä, tosi-tv-tähti valottaa nuoruudenaikaista päätöstään.

Vaatimattomista lähtökohdista huolimatta Lehtinen on kuitenkin raivannut tiensä menestyneeksi sosiaalisen median vaikuttajaksi. Hänellä on Instagramissa yli 20 000 seuraajaa.

Lehtinen on pudottanut suuren määrän painoa menneinä vuosina, josta hän myös puhuu avoimesti niin sosiaalisen median tilillään kuin mediassakin. Hän kertoo Silanderin haastattelussa, ettei olisi voinut taannoin kuvitellakaan, että hän tulisi jonain päivänä olemaan sellainen ihminen, jonka tyyliä esimerkiksi ihailtaisiin.

- Ajattelen tänä päivänä tämän olevan palkinto kaikesta siitä, mitä on elämässä kestänyt, Lehtinen summaa.

Nykyisin Lehtinen kertoo nauttivansa sellaisista asioista, joista hän jäi lapsena tyystin paitsi. Esimerkiksi matkustelu on lähellä sosiaalisen median vaikuttajan sydäntä.

- Luksuspaheeni on se, että matkustan. Ajattelen, että minulla ei koskaan ollut lapsena varaa, emme ole ikinä käyneet missään ulkomailla. Olen ajatellut, että nyt minulla on mahdollisuus siihen ja haluan nähdä maailmaa, Lehtinen paljastaa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 22.9.2022.

Lue myös: Marjaana, 36, nöyryytyksistä tähteyteen: oma vaatemallisto, kansainväliset muotikuvaukset ja kirja

Lue myös: Suomalaismissi ylistää miestään kuvan kera: "Rakastit mua silloinkin, kun vaaka näytti 170 kiloa"

Voice.fi ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat