Kuva: AOP

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämällä Netflix-sarjalla valtava suosio - saa jatkoa

22.06.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fubar kertoo eläkeikää lähestyvästä CIA-agentista, joka saa selville sukusalaisuuden ja joutuu palaamaan kentälle heittämään vielä yhden keikan.

Legendaarinen näyttelijä Arnold Schwarzenegger on palannut näyttelijäksi, sillä hän tähdittää tällä hetkellä Netflixin Fubar-sarjaa. Nyt Netflix on ilmoittanut, että Fubar saa toisen tuotantokauden.

Sarja on ollut valtava hitti ja se nousi julkaisunsa jälkeen Netflixin katsotuimmaksi. Variety-julkaisun mukaan sarjaa katsottiin lähes 90 miljoonaa tuntia ensimmäisen neljän päivän aikana.

Fubarissa Schwarneggerin lisäksi näyttelevä Monica Barbaro sanoo Varietylle, että hänen ja Schwarzeneggerin kemiat toimivat erinomaisesti kuvauksissa.

- Se oli täydellistä ja meillä oli kuvausten ulkopuolellakin tavallaan isä-tytär-suhde. Kettuilimme toisillemme ja meillä oli todella mukavaa. 

Fubar kertoo eläkeikää lähestyvästä CIA-agentista, joka saa selville sukusalaisuuden ja joutuu palaamaan kentälle heittämään vielä yhden keikan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Schwarzenegger esittää pääosaa tv-sarjassa

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Arnold Schwarzenegger palasi kotikatsomoihin - toimintasarja nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat