Kuva: AOP / EPA-EFE

Billie Eilish on saanut rajua kritiikkiä kehostaan - kertoo nyt, miltä se oikeasti tuntuu

21.06.2023 15:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Eilish on kasvanut aikuiseksi julkisuuden valokeilan alla ja se on tuonut mukanaan myös paljon negatiivista palautetta.

Artisti Billie Eilish, 21, tunnetaan musiikkinsa lisäksi myös uniikista tyylistään. Hänen tyylinsä koostui vielä pari vuotta sitten lähes pelkästään löysistä vaatevalinnoista, mutta tätä nykyä hänen päällään on nähty myös istuvampia ja feminiinisempiä vaatteita. Omalaatuinen tyyli ja sen vaihdokset artistin kasvaessa aikuiseksi eivät ole olleet kaikkien mieleen. Tämän lisäksi aikuiseksi julkisuuden valokeilan alla kasvanutta nuorta artistia on kritisoitu tyylinsä lisäksi myös hänen vartalostaan.

- Se on vaikeaa, Eilish kertoo.

- Rehellisesti, kukaan ei voi sanoa kehostani mitään sellaista, etteikö minulla olisi siihen vahvempaa mielipidettä.

Artisti pongahti julkisuuteen viraalihitillään Ocean Eyes, joka julkaistiin Eilishin ollessa vasta 13-vuotias. Jos hänestä olisi uransa alkumetreillä puhuttu sellaiseen sävyyn kuin nyt, ei nuori artisti olisi varmastikaan kestänyt sitä. 

- Jo internet olisi puhunut minusta tällä tavalla silloin kun olin 11-vuotias, en rehellisesti usko, että pystyisin olla olemassa enää, artisti miettii.

Vaikka Eilish onkin luonut itsestään julkisuuteen kuvan vahvana ja rohkeana ihmisenä, niin luonnollisesti myös häntä ilkeät kommentit toisinaan satuttavat. Hän on oppinut laittamaan itsensä etusijalle, mutta sekään ei aina ole helppoa.

- Pidän itsestäni enemmän kuin ennen ja olen kiinnostunut enemmän siitä, miltä minusta tuntuu kuin miltä heistä tuntuu. Joskus sekin voi olla paskaa, koska se silti satuttaa tunteitani, hän summaa.

Lue myös: Billie Eilish on eronnut poikaystävästään - "Pettämishuhut ovat valhetta"

Lue myös: Billie Eilish edusti tyylikkäänä poikaystävänsä kanssa - huomio kiinnittyy hauskoihin yksityiskohtiin

Lue myös: Muusikko Billie Eilishin debyyttirooli näyttelijänä on nyt katsottavissa - uutuussarjan tiiseri tarjoaa esimakua

Lähde: InStyle

Kilpailut

Uusimmat