Opettajat valittavat: Slummien Miljonäärin menestys hurahti lapsinäyttelijöiden päähän

03.11.2009 10:51 -

Danny Boylen Oscareita kahmineessa Slummien miljonääri -elokuvassa loistaneet lapset Azharuddin Ismail ja Rubina Ali ovat Time-lehden mukaan muuttuneet tähteyden myötä oikeiksi diivoiksi.

Lasten opettaja valittaa Time-lehdelle, että ennen niin kohteliaat lapset eivät nykyään kiinnitä mitään huomiota opettajaan, jos edes viitsivät tulla paikalle. Rubinan ja Azharuddinin poissaoloprosentit huitelevat 70 tienoilla.

Ohjaaja Boyle perusti Jai Ho Trust -nimisen elimen valvomaan lapsinäyttelijöiden hyvinvointia. Trustin edustaja käy lasten koulussa muutaman kerran viikossa varmistamassa, että kaikki on hyvin. Koulu on tarjonnut vain huonoja uutisia.

Rubinan isä kertoo Timelle, että tytön jalassa oli palovammoja, mistä syystä häntä ei koulussa näkynyt. Azharuddinin perheestä kuuluu vielä hurjempaa, sillä Timelle ilmoitettiin, että tähden isä on kuollut. Jai Ho Trustin mukaan kyseessä on juoru, jonka todenperäisyyttä ei ole osoitettu.

Myös Jai Ho Trustin työntekijä kertoo, että lasten suhtautuminen hänen yrityksiinsä puhua koulun tärkeydestä on suorastaan tylyä. Usein lapset juttelevat jollekin muulle ja kääntävät työntekijälle selkänsä.

Kilpailut

Uusimmat