Kuva: Samuli Karala

Tuure Boelius on kiitollinen lähipiirilleen - "He ovat aina hyväksyneet minut"

24.06.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Boelius keskustelee Bassolta tutun Janne Lehmosen kanssa oman itsensä löytämisestä, pinkkipesusta sekä lähipiiristä saadun tuen merkityksestä.

Pridecastin kiinnostavissa kohtaamisissa julkisuudesta tutut henkilöt kertovat omista inspiraation- ja voimanlähteistään.

Pian vietetään Helsinki Prideä ja artisti ja sometähti Tuure Boelius kertoo juontaja Janne Lehmoselle, mitä Pride hänelle edustaa.

- Kyllä se on seksuaalivähemmistöille jokapäiväinen asia. Kyse on siitä, miten kohtelet muita ja miten haluat itse tulla kohdelluksi. 

Tämän vuoden teemana Helsinki Pridessä on riemu ja kapina. Kenen riemua ja kapinaa Boelius itse ihailee?

- Ensimmäisenä tulee mieleen Touko Laaksonen, eli Tom of Finland. Sitten mieleen tulee monia ystäviä, joissa on paljon iloa ja ylpeyttä. 

Miten Tuuresta on tullut Tuure? Artisti sanoo, että ei vielä itsekään tiedä. 

- Olen ihan kesken. Jos ajattelemme, että olen nyt tässä haastattelussa sen takia, että olen uskaltanut olla avoimesti sellainen kuin olen, niin se lähtee lähipiiristä. Olen nähnyt ympärillä, mitä tapahtuu, jos vanhemmat eivät hyväksy lapsiaan. He, jotka minulle ovat tärkeitä, ovat aina hyväksyneet minut. 

Voit kuunnella koko jakson alta tai suoraan Podplaysta. Boelius keskustelee Bassolta tutun Janne Lehmosen kanssa oman itsensä löytämisestä, pinkkipesusta sekä lähipiiristä saadun tuen merkityksestä.

Podcast on toteutettu yhteistyössä Helsinki Priden ja Bauer Median kanssa. Bauer Media -perheeseen kuuluvat muun muassa NRJ, Basso, SuomiRäp, Kasari, Nostalgia, Nova, Pooki, Radio City, Iskelmä, Top51, SuomiRock ja Voice.fi.

Lue myös: Tuure Boelius osti omakotitalon 21-vuotiaana, iloitsee Iholla-sarjassa: "Ei saisi ääneen sanoa"

Lue myös: Iholla: Tuure Boelius avautuu rankasta erostaan - "Parisuhteeni loppui tosi rumasti"

Kilpailut

Uusimmat