Kuva: AOP

Jennifer Lawrence kiistää pettämishuhut Liam Hemsworthin kanssa -"Ei ole totta"

29.06.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Hemsworthin huhuttiin pettäneen Miley Cyrusta Nälkäpeli-kollegansa Lawrencen kanssa.

Jennifer Lawrence, 32, on ottanut kantaa fanien keskuudessa velloviin pettämishuhuihin. Näyttelijä Liam Hemsworthin, 33, on huhuttu pettäneen ex-kumppaniaan Miley Cyrusia, 30, Lawrencen kanssa. Hemsworthilla ja Lawrencella on yhteinen historia Nälkäpeli-elokuvasarjan johdosta, jossa he molemmat näyttelivät.

Cyrusin ja Hemsworthin ero on ollut mediassa paljon esillä ja etenkin Cyrusin megahitti Flowers löi lisää bensaa liekkeihin, sillä sen katsottiin olleen suora kannanotto pariskunnan eroon. Hemsworthin on huhuttu pettäneen Cyrusia suhteen aikana ja kyseisestä biisistä on kaivettu esiin paljon symboliikkaa. Kappale myös julkaistiin Hemsworthin syntymäpäivänä. Cyrus itse ei ole vahvistanut fanien spekulaatioita.

Kun Cyrus julkaisi jättihittinsä ja siitä tehdyn musiikkivideon, lähtivät spekulaatiot Hemsworthin ja Lawrencen suhteesta liikkeelle. Videolla Cyrusin päällä nähdään kultainen asu, jonka fanit katsoivat olleen viittaus erääseen Lawrencen kultaiseen mekkoon, joka hänellä nähtiin aikoinaan yhden Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa. 

Nyt Lawrence on ottanut asiaan kantaa Watch What Happens Live with Andy Cohen –ohjelmassa, kun häneltä kysyttiin suoraan, miten asian laita on. Näyttelijä torppasi salasuhdehuhut nauraen.

- Ei ole totta, Lawrence sanoo. 

- Vastaan tähän mielelläni. Se on täysi huhu, näyttelijä vahvistaa.

Lawrence suhtautui asiaan rennosti.

- Tiedämme kaikki, että pussasimme yhden kerran ja se oli vuosia sen jälkeen, kun he olivat eronneet, joten uskon, että musiikkivideo oli vain sattumaa. 

E! Newsin julkaisun mukaan Lawrence on vuosia sitten myöntänyt suudelleensa kerran Nälkäpeli-kollegaansa, johon hän kommentillaan todennäköisesti viittasi.

- Liam ja minä kasvoimme yhdessä. Hän on kuuma, mitä itse olisit tehnyt? Joten kyllä, olen suudellut, Lawrence on kertonut.

Musiikkivideolla nähty kultainen asu, jonka katsottiin olevan viittaus Lawrencen aikoinaan käyttämään mekkoon. (kuva: YouTube)

Lawrencen mekko. (kuva: AOP)

Voit katsoa Cyrusin musiikkivideon alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Jennifer Lawrence ei ole haastatteluiden suuri fani - "Tiedän, että tulen kuulostamaan tyhmältä"

Lue myös: Jennifer Lawrence pukeutui housuihin ja t-paitaan - esitteli siis loistavan esimerkin quiet luxury muoti-ilmiöstä

Lähde: People, E! News

Kilpailut

Uusimmat