Kuva: AOP / Shutterstock

Kelsea Ballerinia heitettiin esineellä päähän kesken konsertin - Esiintymislavoille on heitelty tavaroita useasti viime aikoina

29.06.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Esiintymislavoille on heitelty viime aikoina useasti esineitä. Viikko sitten laulaja Bebe Rexha sai ruhjeita katsojan heitettyä häntä puhelimella.

Laulaja Kelsea Ballerini on joutunut keskeyttämään konserttinsa innokkaan fanin heitettyä artistia esineellä päähän kesken esiintymisen Idahossa. Tarkkaa tietoa esineestä ei ole, mutta silminnäkijöiden mukaan esine muistutti jonkinlaista käsikorua.

Ballerinin virallinen fanisivusto pyytää sosiaalisessa mediassa ihmisiä lopettamaan esineiden heittelyn lavalle artistien esiintymisen aikana.

"Tyypit, tiedän, että tarkoitamme hyvää. Haluamme kaikki osoittaa rakkautemme Kelsealle parhaaksi katsomallamme tavalla ja osoittaa sen antamalla hänelle lahjoja. Esineiden heittäminen lavalle, jossa artistit ovat muutenkin haavoittuvaisessa asemassa, ei ole oikea tapa. Jos et pysty ojentamaan lahjaa, on monia muitakin vaihtoehtoja. Anna se vaikka meille ja pidämme huolen, että lahja menee perille", fanisivuston Twitter-tilillä muistutetaan.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lavalle heitetyt esineet ovat olleet aiemminkin artistin huolenaiheena, mutta viime aikoina esineiden heittely tuntuu yleistyneen. Viime viikonloppuna artisti Pinkin konsertissa joku heitti pussillisen tuhkaa lavalle kesken artistin esiintymisen. Aiemmin tässä kuussa laulaja Bebe Rexhaa heitettiin puhelimella kasvoihin, jonka seurauksena artistin silmäkulmaan tuli ruhjeita.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Fani heitti äitinsä tuhkat lavalle Pinkin konsertissa - "En tiedä, mitä ajattelisin tästä"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat