Kuva: AOP

Daniel Radcliffe hehkuttaa isyyttä - paljasti esikoisensa sukupuolen

07.07.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Daniel Radcliffe on ollut vaitonainen huhtikuussa syntyneestä esikoislapsestaan.

Yksityiselämästään vaitonainen näyttelijä Daniel Radcliffe, 33, on paljastanut esikoisensa sukupuolen julkisuuteen. Harry Potter -elokuvista tunnettu näyttelijä sai puolisonsa Erin Darken, 38, kanssa lapsen huhtikuussa.

Näyttelijäpariskunnan esikoinen on poika.

Radcliffe hehkutti isyyttä viihdesivusto Entertainment Tonightin haastattelussa.

- Se on upeaa. Se on hullua ja intensiivistä, mutta hän on mahtava ja Erin on uskomaton. On etuoikeus saada olla hänen [lapsen] kanssaan. Olin päättänyt pitää hieman vapaata, mihin kaikilla ei ole mahdollisuutta, joten minulla on mahdollisuus olla hänen kanssaan paljon, se on mahtavaa, Radcliffe iloitsee.

Radcliffen ja Darken suhde alkoi vuonna 2013, kun kaksikko näytteli yhdessä Kill Your Darlings -elokuvassa. Pariskunta on pitänyt tiiviisti yhtä yli vuosikymmenen.

11-vuotiaana maailmanmaineeseen noussut Radcliffe kertoi Newsweekin haastattelussa viime lokakuussa, ettei halua hänen tulevien lastensa elävän elokuvatähden elämää.

Hän kertoi haaveilevansa kuitenkin tulevien lapsiensa saavan kokea elokuvanteon taianomaisuuden. Hän kuitenkin toivo lastensa innostuvan näyttelemisen sijaan muista elokuvanteollisuuden tehtävistä.

Näyttelijä totesi haastattelussa, että Hollywoodissa työskentelyn ja julkisuuden henkilöksi tulemisen välillä on eroa.

- Mielestäni ihanteellista olisi päästä työskentelemään elokuva-alalla ilman, että siitä tulisi elämän keskipiste, näyttelijä pohti.

- Elokuvien kuvaukset ovat upeita ja ne voivat olla lapsille todella ihania, mutta kuuluisuus on se, mitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, näyttelijä summasi ajatuksiaan.

Lue myös: Daniel Radcliffe ja Erin Darke odottavat ensimmäistä lastaan

Lue myös: Daniel Radcliffesta tuli isä! Paparazzikuvat paljastivat ilouutisen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat