Kuva: AOP

Drena De Niro puhuu poikansa kuolemasta - 'Et ansainnut kuolla tällä tavalla'

05.07.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Leandro De Niro Rodriguez menehtyi 2. heinäkuuta.

Näyttelijä Robert De Niron, 79, tytär Drena De Niro, 51, on murtunut poikansa Leandro De Niro Rodriguezin kuolemasta. Leandro oli kuollessaan 19-vuotias.

"Pystyn tuskin kirjoittamaan kyyneliltäni, mutta en ole pystynyt vastaamaan kaikkiin viimeisen vuorokauden aikana saamiini puheluihin, viesteihin, sähköposteihin, rakkaudenosoituksiin, joita olen saanut ystäviltäni ja perheenjäseniltäni. Olemme kiitollisia saamastamme rakkaudesta ja suruvalitteluista. Tämä ei ole oikein eikä reilua. Sydämeeni sattuu tavalla, jonka en edes tiennyt olevan mahdollista", Drena kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

"Leo rakkaani, rakastan sinua tänään samalla tavoin kuin silloin, kun pidin sinua ensimmäisen kerran sylissäni. Sama mies, joka haki meidät silloin sairaalasta ajoi meidät hautaustoimistoon, jossa kosketin ja pitelin sinua viimeisen kerran", Drena kuvailee.

"Et ansainnut kuolla tällä tavalla, mutta uskon Jumalan tarvinneen vahvan enkelin armeijaansa. Muistan sinut sydämessäni joka hetki siihen asti, että olen jälleen kanssasi. Sydämeni on särkynyt ikuisiksi ajoiksi. Minä, iskä ja perheesi rakastamme sinua. Rakastan sinua koko särkyneestä sydämestäni.", suuren menetyksen kokenut äiti päättää kirjoituksensa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Leandron isä Carlos Mare kiittää sosiaalisessa mediassa saamastaan tuesta. Mare jakoi kuvia edesmenneestä pojastaan kiitoksensa yhteydessä.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

New Yorkin poliisilaitoksen mukaan Leandro löydettiin tajuttomana 2. heinäkuuta New Yorkissa sijaitsevasta asunnosta. Hänet todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Leandro tunnettiin isoisänsä ja äitinsä tavoin näyttelijänä. Hän esiintyi muun muassa vuonna 2018 A Star Is Born -elokuvassa yhdessä äitinsä kanssa. Hän näytteli myös vuonna 2005 ilmestyneessä The Collection -elokuvassa sekä vuonna 2018  ilmestyneessä Cabaret Maxime -elokuvassa.

Lue myös: Robert De Niron lapsenlapsi Leandro De Niro Rodriguez on kuollut

Lue myös: Robert De Niro suree lapsenlapsensa kuolemaa - "Pyydämme yksityisyyttä"

Kilpailut

Uusimmat