He juontavat Oscar-gaalan!

04.11.2009 07:10 -

82. kertaa järjestettävän Oscar-gaalan isännät on valittu. Gaalan sivuston mukaan tänä vuonna kunnian saivat koomikko Steve Martin ja näyttelijä Alec Baldwin.

- Mielestämme Steve ja Alec tiiminä ovat täydellinen pari isännöimään Oscareita. Steve tuo mukanaan kokemusta, sillä hän on isännöinyt ohjelmaa ennenkin. Alec taas on täysin tuore persoonallisuus tässä tapahtumassa, Oscar-gaalan televisiotuottajat Bill Mechanic ja Adam Shankman kertoivat.

- Olen iloinen päästessäni isännöimään Oscar-gaalaa viholliseni Alec Baldwinin kanssa, vitsaili Steve Martin.

Martin on toiminut gaalan isäntänä kaksi kertaa aiemminkin, ansaiten ensimmäisellä esiintymisellään Emmy-ehdokkuuden. Hän on myös ollut jakamassa Oscar-pystiä useita kertoja. Tällä hetkellä hän on kiertueella bluegrass-yhtye Steep Canyon Rangersin kanssa. Yhtyeen uusin albumi on nimeltään The Crow: New Songs for the Five String Banjo.

- En soita banjoa, mutta olen innoissani Oscar-isännyydestäni. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus, kommentoi Alec Baldwin.

Baldwin oli Oscar-ehdokkaana vuonna 2003 sivuosastaan The Cooler-elokuvassa. Samana vuonna hän toimi gaalassa Oscar-pystin jakajana. Tällä hetkellä mies esittää Jack Donaghya 30 Rock -komediasarjassa ja on voittanut roolisuorituksestaan kaksi Emmy-palkintoa.

Kilpailut

Uusimmat