Myllylä kärysi ratista keskellä päivää

04.11.2009 08:23 -

Entinen huippuhiihtäjä Mika Myllylä kärähti sunnuntaina rattijuoppoudesta kolmannen kerran kahden vuoden aikana, kertoo Iltalehti. Myllylä oli autossaan yksin ajaessaan poliisin rutiiniratsiaan kotipaikkakuntansa Nivalan keskustassa iltapäivällä.

Myllylä puhalsi poliisin alkometriin 1,24 promillea. Verikoetulosten saaminen kestää 2-3 viikkoa. Tulosten pohjalta selviä, epäilläänkö ex-hiihtäjää tavallisesta vai törkeästä rattijuopumuksesta ja asia etenee syyteharkintaan.

Myllylän viimeisin ryyppyputki on kestänyt kohta kuukauden päivät ja seurauksena miehen juhlintaan kyllästynyt perhe on lähtenyt yhteisestä kodista.

- Mika täytti nyt syyskuussa 40 vuotta, keski-ikä on menossa. Hän ei ole löytänyt tarpeeksi haastavaa työtä itselleen ja tulisieluista ja temperamenttista mieltä kaivertavat edelleen urheilu-uran miinat ja tyhjiö, Myllylän tuttava kertoi lehdessä.

Urallaan Myllylä voitti kuusi olympiamitalia. Olympiakultaa tuli Naganossa vuonna 1998. Miehellä on lisäksi yhdeksän MM-mitalia, joista kultaisia on neljä. Upea ura hyytyi miehen kärähdettyä dopingtestissä Lahden MM-kisoissa vuonna 2001.

Kilpailut

Uusimmat