Kuva: AOP / Shutterstock

Gabrielle Union näpäyttää kritisoijiaan - "Saatanpa käyttää bikinejä arkussakin"

15.07.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Gabrielle Union huomauttaa podcastissa, että naisen odotetaan käyttäytyvän ja pukeutuvan tietyllä tavalla 30 ikävuoden jälkeen.

Näyttelijä Gabrielle Union, 50, kertoi hiljattain Who What Wear with Hilary Kerr -podcastissa kohdanneensa kritiikkiä julkaistuaan kuvia itsestään bikineissä.

- Joku kommentoi: 'olet riittävän vanha ollaksesi jonkun isoäiti, miksi pukeudut edelleen uima-asuihin', Union muistelee.

- Reaktioni oli, että 'ensinnäkin, ne eivät ole ainoastaan uima-asuja, ne ovat stringejä. Ja sinä tulet näkemään näitä pakaroita siihen saakka, kunnes perse kirjaimellisesti putoaa, Union jatkaa.

- Saatanpa käyttää bikinejä arkussakin, Union kuittailee.

Union toteaa podcastissa havainneensa, että naisten odotetaan käyttäytyvän ja pukeutumalla tietyllä tavalla ylitettyään 30 ikävuoden rajapyykin.

- Sinua ryhdytään kohtelemaan aivan kuin sinulla olisi osteoporoosi. Muutut näkymättömäksi, ja niin outoa kuin se onkin, tulee tunne, että katoaa myös omissa silmissään, näyttelijä pohtii podcastissa.

Union muistuttaa, ettei vanhentuneita asenteita tule uskoa, vaan hän rohkaisee ihmisiä toteuttamaan itseään vetäytymisen sijaan.

- Meidän on otettava tilaa rohkeasti, Union summaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Selena Gomezin keho joutui arvostelun kohteeksi - vastaa kritisoijilleen

Lue myös: Sara Sieppi latoi suorat sanat arvostelijoille: 'Jos tää on niin helppoa, niin tee sä ite perässä'

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat