Kuva: MTV3

Sinkkulaiva-ohjelma palaa kotikatsomoihin - lemmenkapteenina toimii Esko Eerikäinen

12.07.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sinkkulaivan uusi kausi alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9. elokuuta. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin aina kolme kerrallaan.

Sinkkulaiva-ohjelma palaa kotikatsomoihin. Ohjelman jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. 

Sinkkulaivan lemmenkapteenina ja risteilyisäntänä toimii Esko Eerikäinen, jolle Sinkkulaiva on tuttu työpesti vuosien takaa.

- Edellisestä kaudesta on jo reilut 10 vuotta, joten meno on hieman muuttunut. Uudessa Sinkkulaivassa ihmiset ovat rohkeampia ja avoimempia rakkauden suhteen. Kaikki hetket ovat todella aitoja. Arvostan sitä, miten osallistujat olivat sydän auki mukana, Eerikäinen sanoo. 

- Oma roolini on myös hieman erilainen kuin aiemmin. Olen osallistujille ystävä, isä, isoveli. Huolehdin, että kaikilla on hyvä olla - kannustan ja rohkaisen, hän jatkaa

Ohjelmassa on mukana eri-ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus. Kiinnostavia kumppaneita voi löytyä niin laivan karaokesta, tanssilattialta kuin pikatreffeiltä, joilla on kaksi minuuttia aikaa hurmata deittikumppani.

Sinkkuina mukana ovat muun muassa huumoriveikko Tommi kaverinsa Eetun kanssa, Tiktokista tunnetuksi tullut, tomcruisemaista komistusta etsivä Arja, siskonsa makutuomariksi mukaan ottanut ujo hurmuri Eetu, Armi Aavikko -fani Ville, Mummotunnelin tarjontaan pettynyt Tarja ja omaa rokkarirakasta etsivä Blind Channel -fani Elsa.

Sinkkulaivan uusi kausi alkaa MTV Katsomossa keskiviikkona 9. elokuuta. Jaksoja julkaistaan keskiviikkoisin aina kolme kerrallaan.

Lue myös: Parralla vai ilman? Kimmo Vehviläinen ja Esko Eerikäinen esittelevät vaihtoehdon

Lue myös: Millaisia asioita Mmiisas ei halua jakaa seuraajilleen? Suosikkitubettajalla selkeä linjanveto parisuhteestaan

Kilpailut

Uusimmat