Kuva: YouTube / Scandinavian Film Distribution FI

Yksi on peliaddikti ja toisella ei ole aivoja - katso Pekka Strangin tähdittämän uutuusleffan traileri

26.07.2023 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pekka Strang ja Jari Virman näyttelevät uudessa komediassa ruumisauton kuljettajia.

Teemu Nikin uusin elokuvaohjaus Peluri - Kuolema on elävien ongelma on saanut nyt trailerin. Elokuvan pääosia näyttelevät Pekka Strang, 46, ja Jari Virman, 47. Heidän lisäkseen leffaa tähdittävät myös Elina Knihtilä ja Hannamaija Nikander.

Elokuvassa Ruumisautobisneksen halvimmat kuskit, Risto Kivi (Pekka Strang) ja Arto Niska (Jari Virman) ovat joutuneet tilanteeseen, jossa kaikki on mennyt pieleen ja uusi alku olisi tarpeen. Peliaddikti Risto on pelannut kotinsa ja perhensä ja Arto on saanut kuulla, ettei hänellä ole käytännössä juurikaan aivoja - jäljelle on jäänyt enää työ. He hakevat junan alle murskautuneet ja koteihinsa mädäntyneet niiden viimeiseen lepopaikkaan. Kuten Risto osuvasti toteaa – kuolema on elävien ongelma. Sitä miesten elämässä riittää, mutta tästä huolimatta he pyrkivät uskomaan elämään. Asioihin tulee kuitenkin yllättävä muutos, sillä Risto ja Arto joutuvat pelaamaan uhkapeliä omalla hengellään.

Elokuvan on tuotttanut It's Alive Films Oy ja se saa ensi-iltansa 22. syyskuuta. Nikin aiempia ohjauksia ovat muun muassa Sokea mies, joka ei halunnut nähdä Titanicia, sekä Armomurhaaja.

Voit katsoa trailerin alta.

Jos traileri ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Barbie teki historiaa - paras ensi-iltaviikonlopun tulos naisen ohjaamalle elokuvalle koskaan

Lue myös: Jännittävä toimintaelokuva nousi Suomessa Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Näyttelijät Jon-Jon Geitel ja Saara Kaskilahti menivät naimisiin

Kilpailut

Uusimmat