Kuva: AOP

Kim Kardashian loukkasi olkapäänsä - jännevamma piti pois kuntosalilta

08.08.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian kertoo sosiaalisessa mediassa joutuneensa pysyttelemään pois kuntosalilta muutaman viikon ajan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 42, on hoitanut viime aikoina olkapäävammaa. Kardashianin mukaan hänen olkapäästään oli repeytynyt jänne, jonka vuoksi hänen oli oltava levossa.

"Olen ollut poissa kuntosalilta muutaman viikon ajan, mutta olen takaisin", Kardashian kirjoittaa Instagram-tarinassaan, jossa esiintyy Kardashianin valmentaja Melissa Alcantara.

Kardashianilla ja Alcantralla on takanaan pitkä yhteinen taival. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä jo vuodesta 2017 lähtien.

- Melissa on valmentaja, jonka löysin. Hän on todella inspiroiva ja haluan todella tavata hänet ja toivon todella, että hän voisi valmentaa minua, Kardashian kertoi taannoin Keeping Up With the Kardashians -sarjassa.

Kardashian on kuitenkin pysynyt aktiivisena sairauslomastaan huolimatta. Hän on muun muassa matkustanut Miamiin ja Japaniin katsomaan poikansa Saint Westin, 7, kanssa tämän lempijalkapallojoukkueen otteluita. Kardashian tapasi Miamissa muun muassa jalkapalloilija David Beckhamin ja tämän puolison Victoria Beckhamin.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kim Kardashian säikähti selfietään - mitä ikkunan takana oikein oli?

Lue myös: Kim Kardashianin tähdittämästä kauhusarjasta julkaistiin ensimmäinen maistiainen - tunnistatko supertähteä?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat