Kuva: AOP

Britney Spearsin lapset muuttivat Havaijille - 'Hän on surullinen ja pettynyt'

10.08.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Britney Spearsilla on kaksi yhteistä lasta entisen puolisonsa Kevin Federlinen kanssa. Hän toivoo saavansa välit korjattua lapsiinsa.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Pop-tähti Britney Spears, 41, elättelee edelleen toivoa, että hän saisi välinsä korjattua lastensa Jaydenin, 16, ja Seanin, 17, kanssa. Pojat ovat muuttaneet Havaijille isänsä Kevin Federlinen ja tämän nykyisen puolison Victoria Princen kanssa.

- Hän on surullinen ja pettynyt, lähde paljastaa viihdesivusto Entertainment Tonight'lle.

Lähteen mukaan Spears toivoo saavansa välit kuntoon lastensa kanssa.

Viime toukokuussa Spears suostui Federlinen ja lasten muuttoon Havaijille. Laulaja ei kuitenkaan ollut iloinen siitä, että Federline toi tapauksen julkisuuteen. Entertainment Tonightin mukaan Spearsin asianajaja oli antanut Federlinen asianajajalle kirjeen, jossa ilmoitettiin, ettei Spears aikonut puuttua Federlinen suunnitelmiin muuttaa Havaijille.

Samassa kirjeessä Spearsin asianajaja moitti Federlinen edustajaa asian tuomisesta julkisuuteen, jonka seurauksena "syntyi tarpeetonta draamaa." Juristi kommentoi teon olleen epäarvokasta, armotonta sekä tarpeetonta.

Spearsin elämästä kertova  Britney Spears - Nainen minussa -muistelmateos julkaistaan 24. lokakuuta. Muistelmateos lupaa sukeltaa syvälle Spearsin elämään ja uraan. Aina uran alkuhetkistä yli vuosikymmenen mittaiseen huoltajuussuhteeseen.

Spears kertoi ensimmäisen kerran aikeistaan kirjoittaa muistelmateoksen vuonna 2022, vain kuukausia huoltajuussuhteen purkamisen jälkeen. Spearsin isä toimi tyttärensä huoltajana 13 vuoden ajan. Hänen isällään oli huoltajuuden aikaan oikeus muun muassa hallinnoida Spearsin varoja.

Lue myös: Britney Spears paljastaa muistelmateoksensa julkaisupäivän - "Oletko valmis?"

Lue myös: Britney Spears julkaisee muistelmateoksen - siskon versio sai laulajan raivostumaan: "Puhut paskaa!"

Lue myös: Paparazzi ikuisti Paris Hiltonin, Britney Spearsin ja Lindsay Lohanin autossa - Hilton muistelee kohukuvaa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat