Kuva: AOP

Orange Is the New Black -sarjan tähti tunnustaa: ryhtyi suhteeseen varatun miehen kanssa

16.08.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Taryn Manning oli suhteessa varattuun mieheen, joka oli kertonut jättävänsä vaimonsa.

Muun muassa Orange Is the New Black -sarjasta tunnettu näyttelijä Taryn Manning, 44, tunnustaa olleensa suhteessa varatun miehen kanssa. Miehen henkilöllisyydestä ei ole tietoa. Manning pyytää anteeksi julkaisemaansa videota, jonka Manning oli suunnannut miehen vaimolle. Video on myöhemmin poistettu.

"Muutaman viime päivän ajan minulla on ollut aikaa käydä läpi tilannetta, johon olen joutunut. Olin syvästi loukattu ja käsittelin asioita julkisesti, vaikka ne olisi pitänyt käysä läpi yksityisesti läheisten ystävien ja perheen tuella.

Tunsin syyllisyyttä paljastettuani kaiken ja ajattelin, että paras ratkaisu olisi sanoa, että valehtelin kaikesta. Se ei kuitenkaan ole totta", näyttelijä kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo tekstissään ryhtyneensä suhteeseen sellaisen henkilön kanssa, joka on naimisissa. Näyttelijän mukaan varattu osapuoli oli kertonut jättävänsä vaimonsa. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Manning toteaa tietävänsä tehneensä väärin. Näyttelijä pyytää viestinsä lopussa yksityisyyttä toipuakseen tapahtuneesta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Orange is the New Black -tähti selventää seksuaalisuuttaan: "Rakastan miehiä"

Lue myös: Orange Is the New Black -näyttelijä haastaa New Yorkin kaupungin oikeuteen

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat