Kuva: AOP / Shutterstock / AOP / Shutterstock

Lähde: Kylie Jenner ja Timothée Chalamet ovat edelleen yhdessä - eivät kiirehdi suhteessaan

18.08.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Lähteen mukaan kiireisistä aikatauluista huolimatta pariskunta ehtii järjestää aikaa myös toisilleen.

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner, 26, ja näyttelijä Timothée Chalamet, 27, pitävät edelleen yhtä, vaikka ovatkin vaitonaisia suhteestaan. Kaksikon kerrotaan pitävän suhteensa kepeänä kiireisten aikataulujensa vuoksi.

- Kylie ja Timothée tapailevat edelleen toisiaan aina voidessaan. Kylie on kiireinen töidensä vuoksi ja hän matkustaa paljon. He kuitenkin järjestävät toisilleen aikaa ja pitävät toisistaan, lähde kertoo viihdesivusto Entertainment Tonight:lle.

- He haluavat pitää suhteestaan matalaa profiilia ja ottaa rauhassa sen suhteen, mutta he tulevat toimeen mahtavasti ja heillä on hauskaa yhdessä, lähde jatkaa.

Kumpikaan suhteen osapuolista ei ole kommentoinut suhdettaan eivätkä he ole näyttäytyneet julkisesti yhdessä. Toukokuussa Jennerin nähtiin Chalametin asunnolla Beverly Hills'ssä. Jennerin on nähty viettävän aikaa myös Chalametin siskon Pauline Chalametin kanssa.

Pariskunnan seurustelusta uutisoitiin huhtikuussa.

Tammikuussa maailmalle levisi tieto Jennerin ja rap-artisti Travis Scottin, 31, erosta. Entisellä pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta: vuonna 2018 syntynyt Stormi sekä vuonna 2022 syntynyt Aire.

Chalamet on seurustellut aiemmin muun muassa Lourdes Leonin ja Eiza Gonzálezin kanssa. Hän seurusteli vuosina 2018-2020 näyttelijä Johnny Deppin ja laulaja Vanessa Paradisin tyttären Lily-Rose Deppin kanssa.

Lue myös: Vieläkö Kylie Jenner deittailee tunnetun näyttelijän kanssa? Lähde kommentoi

Lue myös: Kylie Jennerin uskottiin deittailevan parhaan ystävänsä kanssa - kommentoi asiaa

Lue myös: Räppäreitä ja näyttelijöitä - Kylie Jennerin värikäs deittailuhistoria

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat