Kuva: AOP / Shutterstock

Travis Barkerin tytär näpäyttää arvostelijoitaan - "Arvostaisin, jos pitäisitte mielipiteenne ominanne"

24.08.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Travis Barkerin tytär Alabama Barker haluaa muistuttaa sosiaalisessa mediassa, että painonvaihtelu on täysin normaalia.

Muusikko Travis Barkerin, 47, tytär Alabama Barker, 17, näpäyttää arvostelijoitaan TikTok-tilillään. Alabama kertoo videollaan kohdanneensa kehoonsa ja ulkonäköönsä kohdistuvaa arvostelua.

- Paparazzit ottavat sinusta tarkoituksella sellaisia kuvia, joissa sinulla on suu auki, kesken lauseen, tai minkälaisen ruman kuvan tahansa saadakseen katselukertoja, Alabama valottaa videollaan.

- Olisi upeaa nähdä otettuja kuvia, joissa olette lähdössä ruokakaupasta, suu auki kesken lauseen - katsotaan miten kauniilta näyttäisitte, Alabama jatkaa.

Alabama kertoo kärsivänsä kilpirauhasongelmista sekä autoimmuusairaudesta, jonka vuoksi hänen painonsa on noussut.

- Minulla on kilpirauhasongelmia ja autoimmuunisairaus, jotka ovat pääsyyt painoni nousulle. Arvostaisin, jos pitäisitte mielipiteenne ominanne. Se auttaa teitä eteenpäin elämässänne, hän tokaisee.

- Käyttäydytte aivan kuin olisin lihonnut satoja kiloja, vaikka todellisuudessa painoni on noussut kahdesta viiteen kilogrammaa.

Alabama huomauttaa, että painonvaihtelu on täysin luonnollista, minkä vuoksi hän halusi nostaa aiheen esiin sosiaalisessa mediassa.

- Paino vaihtelee. En halua kenenkään tätä katsovan nuoren tytön, jonka paino on noussut ajattelevan, että siinä olisi jotain vikaa, nainen summaa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alabama on muusikko Travis Barkerin ja tämän entisen puolison Shanna Moaklerin tytär. Alabamalla on isoveli Landon Barker, 19, ja Travis on myös 24-vuotiaan Atiana De La Hoyan isäpuoli. Travisin puolisolla Kourtney Kardashianilla, 44, on kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa: Mason Disick, 13, Penelope Disick, 10, ja Reign Disick, 8.

Lue myös: Ovatko Kourtney Kardashian ja Travis Barker jo päättäneet tulevan lapsensa nimen? Vihjeiden perusteella kyllä!

Lue myös: Travis Barkerin tytär ylistää Kourtney Kardashiania: "Paras äitipuoli, jonka kuvitella saattaa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat