Kuva: AOP

Arnold Schwarzeneggerin poika tähdittää raakaa supersankarisarjaa

25.08.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Gen V -sarja on spin off suositulle The Boys -ohjelmalle.

Odotettu Gen V -sarja julkaistaan syyskuun lopulla Amazon Prime Video -palvelussa.

Gen V on sidoksissa suositun The Boys -lippulaivasarjan maailmaan, jossa sukelletaan Vought Internationalin johtaman, vain supersankareille tarkoitetun Godolkinin yliopiston monenkirjavaan elämään - tietenkin The Boys -sarjalle tyypillisellä ronskilla otteella.

Gen V:n pääosissa nähdään muun muassa Jaz SinclairChance Perdomo, Lizze Broadway sekä Shelley Conn. Nyt tuore tiedote kertoo, että myös Arnold Schwarzeneggerin poika Patrick Schwarzenegger nähdään Golden Boyn roolissa. 

Toimintarooleistaan tunnettu Arnold on mittavan uransa varrella näytellyt myös supersankarina, muistetaanhan hänet esimerkiksi jäämiehenä Batman & Robin -elokuvasta vuodelta 1997. Nyt on siis pojan vuoro. 

Aikaisemmin Patrick Schwarzenegger on näytellyt muun muassa elokuvissa Warning, Go North sekä tv-sarjassa The Terminal List

Näet Gen V:n trailerin alta. Traileri sisältää rajuja kohtauksia. 

The Boys on yksi Amazon Prime Videon suosituimmista sarjoista kautta aikojen. Sarjassa seurataan supersankareita, jotka ovat kuuluisia kuin julkisuuden henkilöt, vaikuttavia kuin poliitikot ja voimiltaan kuin jumalat. Jokainen supersankari käsittelee omaa elämäänsä eri tavalla ja tämä voi aiheuttaa ristiriitoja.

Lue myös: Lapsilta kielletty supersankariseikkailu saa spin-off-sarjan - raaka traileri julki

Lue myös: Brutaali supersankarisarja saa pian spin offin - raaka traileri julki

Kilpailut

Uusimmat