Kuva: AOP

Grimes vahvistaa tiedon hänen ja Elon Muskin kolmannesta lapsesta: "Voisinpa näyttää, kuinka suloinen Techno on"

12.09.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tieto kolmannesta lapsesta paljastui Elon Musk -elämänkertateoksesta, jonka on kirjoittanut Walter Isaacson.

Hiljattain julkisuuteen levisi tieto, että teknologiamiljardööri Elon Musk, 52, ja muusikko Grimes, 35, ovat saaneet kolmannen lapsen kaikessa hiljaisuudessa. Aiemmin kaksikolla tiedettiin olevan kaksi lasta:  X Æ A-12, 3, sekä Exa Dark Sideræl, 1. Kolmas lapsi on nimeltään Techno Mechanicus, lempinimeltään Tau.

Grimes kommentoi sosiaalisen median alusta X:ssä (ent. Twitter) myös hänen ja Neuralink-yrityksen johtaja Shivon Zilisin välejä. Zilisillä ja Muskilla on marraskuussa 2021 syntyneet kaksoset Strider ja Azure. Kaksoset syntyivät noin kuukausi ennen Grimesin ja Muskin Exa Dark Sideræl -tytärtä.

Zilisin ja Muskin kaksosten nimet paljastuivat julkisuuteen vain päiviä ennen tietoa Grimesin ja Muskin kolmannesta lapsesta.

"Hei, en haluaisi enää lisätä yhtään kierroksia tähän mediamyllytykseen, mutta haluaisin lopettaa tämän tapauksen paisumisen", Grimes kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Grimes toteaa julkaisussaan keskustelleensa viimeinkin pitkään Zilisin kanssa.

"Tämä ei ollut hänen syytään, älkää olko vihaisia hänelle! Kunnioitamme toisiamme suuresti ja odotamme innolla ystävystymistämme ja lapsemme kasvamista yhdessä", muusikko toteaa.

Muusikko pyytää myös anteeksi tänään julkaistavan Elon Musk -elämänkertateoksen kirjoittaneelta Walter Isaacsonilta. Isaacson julkaisi aiemmin sosiaalisessa mediassa yhteiskuvan Muskista, Zilisista sekä heidän kaksosistaan.

Sittemmin poistetussa julkaisussa Grimes kommentoi tilanteen repivän heidän perhettään kahtia.

"Pyydän todella anteeksi Walterilta vastaustani. Kuten voitte kuvitella, se oli todella alhainen reaktio asiaan, joka on ollut minulle todella vaikea. Kaksosiin liittyvää kommunikaatiota ei ole hoidettu kovin hyvin menneisyydessä, mutta nyt todella ymmärrän, mitä on tapahtunut ja annan sen täysin anteeksi", muusikko valottaa.

Lopulta Grimes kommentoi tietoa kolmannesta lapsestaan.

"Voisinpa näyttää teille, kuinka suloinen Techno on, mutta päämääränäni on pitää pienokaiseni poissa julkisuudesta", Grimes summaa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Zilis kommentoi Grimesin julkaisuun, että kaksikon välillä on kaikki kunnossa.

"Lopulta kaikki päättyi parhain päin! Kiitos, että käytit aikaasi yhteydenottoon ja toistemme ymmärtämiseen", Zilis kiittelee ja onnittelee lopuksi Grimesia kolmannesta pienokaisesta.

Teknologiamiljardöörillä on lisäksi ensimmäisen vaimonsa Justine Wilsonin kanssa kaksoset Vivian ja Griffin, 19, sekä kolmoset Kai, Damian sekä Sax, 17. Muskin ja Wilsonin esikoislapsi Nevada menehtyi 10 viikon ikäisenä kätkytkuolemaan vuonna 2002.

Lue myös: Elämänkertateos paljastaa: Elon Muskilla ja Grimesilla onkin kolme lasta

Lue myös: Grimes avoimena arjesta Elon Muskin lasten kanssa - lapsilla erikoisia mielenkiinnonkohteita

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat