Kuva: AOP

Hulk Hogan on mennyt naimisiin - tytär ei osallistunut hääjuhlaan

27.09.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hulk Hogan on mennyt naimisiin puolisonsa Sky Dailyn kanssa pienimuotoisessa seremoniassa.

Showpainija Hulk Hogan, 70, on mennyt naimisiin puolisonsa Sky Dailyn kanssa. Pariskunta kihlautui kaksi kuukautta sitten. Pariskunnan avioituminen ilmenee Hoganin Instagram-tilillä julkaistussa videokoosteessa.

Videolla nähdään otteita pariskunnan vihkiseremoniasta. Hogan on pukeutunut mustaan pukluun ja Dailylla on yllään valkoinen, olkaimeton hääpuku, jota koristavat pitsikoristeet ja pitkä laahus.

"Uusi elämäni alkaa nyt", Hogan kirjoittaa julkaisussaan.

Videon voit katsoa täältä.

Intiimiin seremoniaan osallistui pariskunnan lähipiiriä. Vieraiden joukossa nähtiin muun muassa Hoganin poika Nick Hogan, 33. Nickin äiti on Hoganin ensimmäinen vaimo Linda Hogan.

Sen sijaan Hoganin tytärtä Brooke Hogania, 35, ei nähty juhlavieraiden joukossa. Brooke kertoo omalla Instagram-tilillään haluavansa pitää toistaiseksi etäisyyttä perheeseensää.

"Perheeni on käynyt läpi paljon muutoksia.  Tämän kaiken tapahtuessa julkisesti, minun on täytynyt oppia, kuinka navigoin parhaiten näissä muutoksissa. Se on ollut vähintäänkin vaikeaa", Brooke kirjoittaa.

Brooke toivoo isälleen kuitenkin julkaisussaan kaikkea hyvää.

Hogan kosi Dailya noin vuoden mittaisen seurustelusuhteen jälkeen.

Hogan on ollut aiemmin kahdesti naimisssa. Hogan ja Jennifer McDaniel olivat naimisissa yli vuosikymmenen ajan ennen kuin pariskunta kertoi helmikuussa 2022 liittonsa päättyneen. Ensimmäisen vaimonsa Lindan kanssa Hogan oli naimissa vuodesta 1983 vuoteen 2009 saakka.

Lue myös: Viime vuoden alussa eronnut Hulk Hogan on mennyt kihloihin

Lue myös: Hulk Hogan on eronnut - löysi heti uuden kumppanin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat