Kuva: Lionsgate Movies / YouTube

Saw X - ohjaaja paljastaa: editoijan kotiin soitettiin poliisit kirkumisen vuoksi

03.10.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Saw X -elokuva sai ensi-iltansa syyskuussa.

Hiljattain ensi-iltansa saaneen Saw X -elokuvan ohjaaja Kevin Greutert kertoo NME:n haastattelussa, että elokuvan editoijana toimineen Steve Fornin kotiovelle ilmestyivät poliisit kesken elokuvan editoinnin.

Editoija oli viimeistelemässä elokuvan erään kohtauksen äänimaailmaa, mutta editoijan äänet olivat liian kovalla.

- Oveen koputettiin. Meillä on ovikamera, jossa näkyi poliiseja. Poliisit sanoivat: 'naapurit ovat soittaneet ja kertoneet, että joku on kidutettu kuoliaaksi täällä', Greutert muistelee.

Ohjaajan mukaan Forn oli kertonut virkavallalle olevansa editoimassa elokuvaa. Forn oli kutsunut poliisit kotiinsa, mutta virkavalta oli kieltäytynyt kutsusta.

- 'Haluaisimme kyllä. Mutta sinähän olet ihan kunnossa. Sen on täytynyt olla todella realistinen kohtaus', poliisit olivat todenneet editoijalle.

Kymmenes Saw-elokuva on saanut tällä hetkellä elokuvasarjan parhaimmat arvostelut. Elokuvassa nähdään jälleen Tobin Bell, joka näyttelee Jigsaw-murhaaja John Krameria. Kramer matkustaa Meksikoon saadakseen hoitoa pitkälle edenneeseen syöpäänsä, mutta pian hän saa tietää hoitojen olleen vain huijaus. Kramer janoaakin kostoa hänelle väärin tehneille.

Ensimmäinen Saw-elokuva julkaistiin vuonna 2004. Tähän mennessä elokuvasarja on tuottanut maailmanlaajuisesti yli miljardi dollaria.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Raaka Saw-kauhuelokuvasarja saa jatkoa ja saapuu myös Suomeen - kielletty alle 18-vuotiailta

Lue myös: Saw-kauhuelokuvasarja saa jatkoa - 'Olemme kuunnelleet faneja'

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat