Kuva: AOP

Suositusta Only Murders in the Building -sarjasta on tilattu neljäs kausi

05.10.2023 08:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan kolmannen kauden viimeinen jakso ilmestyi eilen.

Suoratoistopalvelu Hulu on tilannut neljännen kauden Only Murders in the Building -sarjasta. Sarjan kolmannen kauden finaalijakso jakso ilmestyi eilen. 

Sarjassa Charles Haden-Savage, Oliver Putnam ja Mabel Mora rakastavat true crime -podcasteja ja alkavat tutkimaan niiden innoittamina asuinhuoneistossaan tapahtuvia murhia. Kolmikko on Sarjaa tähdittävät Steve Martin, 78, (Charles), Martin Short, 73, (Oliver) ja Selena Gomez, 31, (Mabel).

Sarjan kolmannella kaudella Charles, Oliver ja Mabel tutkivat murhaa Broadway-näytelmän kulissien takana. Ben Glenroy (Paul Rudd) on Hollywoodin toimintatähti, jonka Broadway-debyytti katkeaa ennenaikaisen kuoleman vuoksi. Kolmikkomme ryhtyy yhdessä näytelmän toisen päätähden Loretta Durkinin (Meryl Streep) avustuksella tutkimaan tähän asti vaikeinta mysteeriään, samalla kun musikaalin ohjaaja Oliver yrittää epätoivoisesti saada näytelmänsä takaisin raiteilleen. 

Sarja on Hulun katsoituin alkuperäiskomediasarja. Sarjan kolmannen kauden julkaisupäivä keräsi tänä vuonna myös eniten katselukertoja Hulun alkuperäissarjojen joukosta. 

Sarjan kaikki kaudet ovat nähtävillä Disney+-palvelussa.

Lue myös: Selena Gomezin tähdittämä kehuttu draamasarja sai jatkoa - mukana monia Hollywood-näyttelijöitä

Lue myös: Ensimmäiset vihjeet uusista UMK-kilpailijoista nyt julki - "Mukana kahden nimekkään artistin yllättävä duo"

Lue myös: Mobilepaylla maksaminen K- ja S-ryhmän kaupoissa loppuu pian

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat