Kuva: Youtube / Netflix

Uutta tietoa The Crown -sarjan viimeisestä tuotantokaudesta: Uusi traileri, julkaisupäivä tiedossa

10.10.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

The Crown -sarjan pian nähtävä kuudes tuotantokausi on sarjan päätöskausi.

Britannian kuninkaallisten lähihistoriaa läpikäyvän The Crown -sarjan viimeisen tuotantokauden julkaisupäivä on julkaistu. Kuudes, eli viimeinen tuotantokausi on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa saa ensi-iltansa marraskuun 16. päivä. Toinen osa julkaistaan joulukuun 14. päivä.

Tuotantokauden ensimmäinen osa käsittelee vuosia 1997-2005. Osassa käsitellään muun muassa prinsessa Dianan ja Dodi Fayedin suhdetta ja heidän kuolemaansa johtanutta auto-onnettomuutta. Toisessa osassa käydään läpi prinssi Charlesin ja Camilla Parker Bowlesin häät, sekä keskitytään Charlesin poikiin Williamiin ja Harryyn.

Kuningatar Elisabet II:sta näyttelee sarjassa Imelda Stauton. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Elizabeth Debicki (Diana), Dominic West (Charles), Khalid Abdalla (Dodi), Olivia Williams (Camilla), Ed McVery (William) sekä Luther Ford (Harry).

- Olen todella, todella ylpeä viimeisestä tuotantokaudesta, sarjan vastaava tuottaja Suzanne Mackie iloitsi The Hollywood Reporter -julkaisulle elokuussa.

- Imelda on ainutlaatuinen kuningattarena, hän todella on. En halua paljastaa sarjan loppua, mutta se on todella kaunis ja syvällinen- Se tuntuu erittäin pitkän matkan huipentumalta, Mackie jatkoi.

The Crown on voittanut 21 Emmy-palkintoa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Vihiä The Crown -sarjan viimeiseltä tuotantokaudelta - luvassa kuninkaalliset häät

Lue myös: The Crown -sarjan kuvauksista kuvia julki - nähdäänkö Spice Girls tulevalla kaudella?

Lue myös: Suosikkisarjan uusi tuotantokausi nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat