Kuva: Youtube / Netflix

Vihiä The Crown -sarjan viimeiseltä tuotantokaudelta - luvassa kuninkaalliset häät

05.09.2023 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

The Crown -sarja päättyy tänä syksynä ilmestyvän kuudennen tuotantokauden jälkeen.

Britannian kuninkaallisten lähihistoriaa läpikäyvän The Crown -sarjan kuudennen tuotantokauden tapahtumista on annettu vihiä. Tänä syksynä julkaistava tuotantokausi on sarjan viimeinen kausi.

Suoratoistopalvelu Netflixin mukaan tulevalla kaudella tullaan näkemään muun muassa kuningas Charles III:n sekä kuningatar Camillan häät. Nykyinen kuningaspari avioitui vuonna 2005.

"Kuuden tuotantokauden, seitsemän vuoden ja kolmen eri näyttelijäkaartin jälkeen The Crown tulee päätökseensä tänä vuonna. Tässä on vihiä siitä, mitä viimeisellä kaudella on luvassa", suoratoistopalvelun X-palvelussa julkaisemassa päivityksessä todetaan kuvan kera, jossa näkyy kutsu hääjuhlaan.

Kutsussa pariskuntaan viitataan heidän aiemmilla titteleillä. Charles oli aiemmin Walesin prinssi ja Camilla puolestaan Cornwallin herttuatar.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuninkaallinen pari solmi avioliiton Windsorissa huhtikuussa 2005. Kumpikin oli ollut tahoillaan aiemmin naimisissa. Charles oli aiemmin naimisissa vuonna 1997 auto-onnettomuudessa menehtyneen prinsessa Dianan kanssa. Pariskunnan ero astui voimaan vuosi ennen traagista auto-onnettomuutta. Camilla erosi vuonna 1995 puolisostaan Andrew Barker Bowlesista. Charles ja Camilla olivat suhteessa aiempien avioliittojensa aikaan.

(kuva: AOP / Shutterstock)

Edellisellä tuotantokaudella Charlesia näytteli Dominic West ja Camillan roolissa nähtiin Olivia Williams.

Charlesin ja Camillan suhde ei kuitenkaan ole ainoa romanssi, johon sarjan viimeisellä tuotantokaudella keskitytään. Tulevalla kaudella tullaan näkemään myös prinssi Williamin ja Kate Middletonin romanssin ensiaskeleita. Pariskuntaa näyttelevät Ed McVey ja Meg Bellamy.

Lue myös: The Crown -sarjan kuvauksista kuvia julki - nähdäänkö Spice Girls tulevalla kaudella?

Lue myös: Taustatietoa The Crown -sarjan ystäville - kaikki prinsessa Dianan ja Hasnat Khanin romanssista

Lue myös: Suosikkisarjan uusi tuotantokausi nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat