Kuva: Teemu Laitinen

Temptation Island -pariskunnat julki - mukana tuttu pari Love Island Suomi -ohjelmasta

18.10.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Temptation Island Suomi alkaa 8. marraskuuta.

Temptation Island Suomi palaa 12. kauden voimin. Ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8. marraskuuta klo 21. Uusi jakso ilmestyy kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin

Nyt ohjelman pariskunnat on julkaistu. Mukaan lähtee jälleen neljä paria testaamaan parisuhdettaan.

Kia, 20 & Elmer, 20, Espoo

(kuva: Teemu Laitinen)

Kia ja Elmer ovat tunteneet toisensa jo esikoulusta lähtien. Ystävyys muuttui rakkaudeksi 17-vuotiaana. Parasta heidän suhteessaan onkin se, että he tuntevat toisensa läpikotaisin. Samaan aikaan heitä kuitenkin arveluttaa, ovatko he sitoutuneet liian nuorina. Elmer saa paljon huomiota suositulla Tiktok-tilillään, jossa hän antaa tyylivinkkejä miehille. Kia pitää Elmeriä erittäin itsevarmana ihmisenä ja kokee itsestään epävarmuutta. Elmer näkee asiat samoin ja yrittää alati puskea Kiaa mukavuusalueen ulkopuolelle. Herkkä Kia kokee tämän joskus kritiikkinä ja pahastuu.

Temptation Islandille Kian ja Elmerin ilmoitti Elmerin äiti, joka on seurannut nuoren parin riitelyä sivusta jo pidemmän aikaa. Pariskunta nahistelee paljon ja etenkin bileillat ovat mustasukkaisuuden värittämiä. Riitoja pahentaa se, että Elmer ei mielellään puhu vaikeista asioista, vaan välttelee konflikteja pyytämällä heti anteeksi, että asia voidaan jättää sikseen. Kia puolestaan haluaisi pureutua riidan juurisyihin ja mahdollisiin ratkaisuihin. Elmer asuu vielä kotona, mutta viettää paljon aikaa Kian luona. Yhteen muuttamisesta on ollut puhetta, mutta ratkaisevaa askelta kohti yhteistä kotia eivät he ole uskaltaneet vielä ottaa. Pariskunta on tienristeyksessä, ja tarkoitus olisi saada selvyyttä tulevaisuuden suunnitelmiin, onko se yhteinen vai vievätkö tiet eri suuntiin?

Jyrke, 33 & Jasmine, 23, Helsinki

(kuva: Teemu Laitinen)

Jyrke ja Jasmine ovat seurustelleet reilut 2,5 vuotta. Suhde oli karitutua jo alkumetreillä, ja Jasmine osallistuikin viettelijäsinkkuna Temptation Islandin 10. kaudelle. Reissun aikana hän koki valaistumisen, että haluaa korjata välit Jyrken kanssa ja etsi miehen uudelleen käsiinsä kuvausten jälkeen. Siitä lähtien he ovat olleet erottamattomat. Jyrke työskentelee tatuointiartistina, ja Jasmine auttaa häntä juoksevissa asioissa aina kun päivätöiltään kultasepänliikkeessä ehtii. Myös Jasmine toivoisi tulevaisuudessa tekevänsä jonkinlaista luovaa työtä. Jyrke on elänyt villin ja päihteiden värittämän elämän. Parisen vuotta sitten hän saavutti pohjan ja hakeutui hoitoon.

Tylsän tasaiseksi ei elämä ole muuttunut Jyrken raitistumisen jälkeenkään, sillä Jyrken viettämä taiteilijaelämä on hetkittäin kovin kokonaisvaltaista ja kuormittavaa suhteen molemmille osapuolille. Jyrke pitääkin Jasminea hänen ankkurinaan. Pariskuntaa on kyseenalaistettu useasti heidän ikäeronsa vuoksi. Vaikka Jasmine ja Jyrke kokevat olevansa tasavertaisia, Jyrke pelkää, ettei Jasmine ole tarpeeksi elänyt vielä nuoruuttaan. Jasmine toivoo, että Jyrke lakkaisi ajattelemasta, että Jasminen nuoruus valuu hukkaan, jos hän ei juhli samalla tavalla kuin Jyrke on nuorena juhlinut. Näitä asioita he haluavat lähteä selvittämään Temptation Islandille.

Krete, 23 & Nico, 23, Tallinna

(kuva: Teemu Laitinen)

Krete ja Nico on tuttu pari Love Island Suomen 3. kaudelta, jossa he sijoittuivat 2. sijalle. Kotiin palattuaan kaikki oli hetken vaikeaa julkisuuden ja muun pyörityksen takia, mutta siitä huolimatta pari pysyi yhdessä. Pariskunnalla on yhteinen koti Tallinnassa, mutta Krete on noin puolet viikosta Suomessa hoitamassa kauneushoitolayrityksensä asioita. He ovat silti tiiviisti yhteydessä videopuheluitse. Suhteen alkuaikoina Krete oli selvästi takertuvampi, mutta nykyään se on Nico, joka soittaa herkemmin jollain verukkeella. Tekosyynä hän voi käyttää esimerkiksi sitä, ettei löydä saksia. Yhdessä ollessaan sen sijaan Krete kokee, ettei saa aina tarpeeksi huomiota, sillä Nicon läheisyyden tarve täyttyy, kun Krete vain oleilee samassa tilassa. Krete puolestaan toivoisi enemmän läheisyyttä ja yhteistä tekemistä, sillä hänen mielestään hänen roolinsa on usein istua vieressä kuin koira. Nico analysoi tilanteen siten, että heillä on vain erilainen rakkauden kieli.

Nico ja Krete ovat likimain kaikesta eri mieltä, ja he saavat synnytettyä riitoja ihan missä tahansa ja mistä tahansa asiasta. Temptation Islandilla he toivovat oppivansa arvostamaan toisiaan ja saavansa suhteeseen rauhaa. Pahin pelko reissun suhteen on se, että ajautuvat koston kierteeseen, jossa he puhuvat muille rumasti toisistaan.

Jonna, 28 & Joni, 30, Lahti

(kuva: Teemu Laitinen)

Jonna ja Joni omistavat ravintoloita sekä vuokrattavat saunatilat Lahden keskustassa. Lisäksi molemmat tekevät musiikkia, ja kotona asuu pieni koira. Sanomattakin on selvää, että yrittäjäpariskunnan arki on kiireistä. Siitäkin huolimatta he kokevat, että heidän elämänsä on jotakuinkin täydellistä ja parisuhteensa vakaa ja tasapainoinen. Jonna ja Joni puhuvat kauniisti toisistaan, he eivät myöskään riitele omien sanojensa mukaan koskaan. Persoonina he ovat aivan erilaisia, kuin päivänsäde ja menninkäinen, mutta kokevat täydentävänsä toisiaan. Jonna ja Joni tapasivat ensimmäisen kerran 4,5 vuotta sitten Jonin keikalla, jossa Jonna oli promoottorina. Suhteen alkuaikoja varjosti Jonnan läheisriippuvuus, jolloin hän saattoi voida jopa fyysisesti pahoin joutuessaan olemaan Jonista erossa. Vaikka noista ajoista on päästy yli, on heillä edelleen erilainen tarve läheisyydelle.

Joni kaipaa omaa tilaa palautuakseen, kun Jonna viihtyisi koko ajan iholla. Tarkkasilmäisimmät saattavat muistaa Jonnan ja Jonin Singletown-ohjelmasta, jossa he piipahtivat vain pikaisesti, sillä suhde ei ollut tuolloin vielä valmis koeteltavaksi. Nyt he kokevat, että hetki on oikea, ja Temptation Islandille he lähtevät hakemaan viimeisen varmistuksen suhteelleen. Jos he sen saavat, paketti on kasassa ja he aikovat alkaa yrittää perheenlisäystä.

Lue myös: Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet sinkkunaiset - "Aattelin tulla kattoo millasia mehuja teistä irtois"

Lue myös: Temptation Island Suomen uudet miessinkut nyt julki - "Tulin tänne uittaa mun tuuttii"

Kilpailut

Uusimmat