Kuva: Nelonen / Teemu Laitinen

Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet sinkkunaiset - "Aattelin tulla kattoo millasia mehuja teistä irtois"

11.10.2023 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Mukana on muun muassa kolmen lapsen äiti, näyttelijä ja useampi hoitoalan työntekijä.

Temptation Island Suomi palaa 12. kauden voimin. Ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 8. marraskuuta klo 21. Uusi jakso ilmestyy kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Tällä kaudella viettelysten saarelle matkaa 18 sinkkua viettelemään pariskuntia. Marbeillan lämmössä kuvattua ohjelmaa juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

Nyt Nelonen on julkistanut uuden kauden sinkkunaiset. He tulevat tässä: 

Aino, 20, Fuengirola

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon Aino, vähä niinku se jäätelö. Mä voisin olla sun uus lempparimaku!"

Aino työskentelee asiakasneuvojana ja harrastaa vapaa-ajallaan kuntosalia, sulkapalloa ja biljardia. Hän myös maalaa ja piirtää mielellään.

Ulkokuoren perusteella häntä luullaan usein ujoksi, mutta sisältä löytyy rohkea extempore-ihminen, joka pitää mielipiteistään kiinni. Hän viehättyy itsevarmoista ihmisistä, jotka kantavat itsensä hyvin. Miehet hän hurmaa hymyllään ja kehonkielellään.

Sofia, 20, Oulu

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Oon ollut mehubaarissa töissä, ni aattelin tulla kattoo millasia mehuja teistä irtois!"

Sofia on ammatiltaan kosmetologi. Hän rakastaa mustaa huumoria, laittautumista, shoppailua ja uusien meikkituotteiden testaamista.

Sofia on ollut sinkkuna pari vuotta. Hän tekee mieheen vaikutuksen hymyllä, katseella ja pienellä kiusoittelulla. Hän kertoo omaavansa myös hyvät kuuntelu- ja keskustelutaidot.

Annika, 22, Lahti 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Oon Annika Lahesta ja lähen sun hanin kaa täält kahestaan!"

Annika rakastaa luontoa ja hevosurheilua. Hän on koulutukseltaan lähihoitaja, mutta hän työskentelee tällä hetkellä myyjänä. Annikaa luullaan usein kylmäksi ja tylyksi ihmiseksi, mutta pinnan alta löytyy oikeasti avoin ja empaattinen ihminen tiedotteessa kerrotaan.

Miehissä erityisen viehättävää on se, että osaa ottaa tilanteet haltuun ja ympärillä olevat ihmiset huomioon. Annikan viimeisimmästä parisuhteesta on jo pari vuotta ja hän olisi valmis jo löytämään rakkauden. Flirttaileva vinoilu, rohkea katsekontakti ja kenties myös pieni kosketus toimivat Annikan iskukeinoina.

Sophia, 22, Helsinki 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon Sophia ja mä voisin vaikka sun viekkuun sopia!"

Lasten parissa työskentelevä Sophia tykkää maalata, joogata ja käydä musiikkikeikoilla. Myös käsityöt ovat erityisen lähellä hänen sydäntään. Tulevaisuudessa Sophia haluaisi tehdä jotain, missä voisi yhdistää auttamishalunsa ja luovuutensa. 

Sophia on ollut sinkkuna vajaan vuoden. Häneen tekee vaikutuksen etenkin kiharat hiukset, tatuoinnit, hyvä huumorintaju, heittäytymiskyky ja tunneäly. 

Nelle, 23, Turku

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon hoitsu Turusta ja tulin pitää huolta teijän kullanmuruista!"

Nelle työskentelee lähihoitajana ja hänellä on yksi lapsi. Hän kokee itsensä empaattiseksi ja turvalliseksi ihmiseksi, jolle on helppo avautua murheista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa thaiboxingia, kirpputorien kiertelyä ja leipomista.

Nellen täydelliseen bileiltaan kuuluu kylmä Minttu-viina, kuuma flirttailu ja villi twerkkaus. Hän hurmaa toisen viekoittelevalla katseellaan. Nelle itse syttyy tummista piirteistä, mystisyydestä ja hyvistä käytöstavoista.

Anna, 24, Helsinki

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon ammatiltani henkilökohtainen avustaja, joten jos te ette huolehtinut teidän miehistä kotona, niin mä teen sen mielelläni nyt."

Anna työskentelee henkilökohtaisena avustajana ja hän on myös käynyt armeijan, jonka ansiosta hän on oppinut sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja tulemaan kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen.

Saarella Anna toivoo tutustuvansa uusiin ihmisiin ja käynnistävänsä deittielämänsä uudelleen. Tiedotteen mukaan miehet hullaantuvat usein Annaan, sillä hänellä on sekä herttainen ja kiltti, mutta myös villi ja tuhma puolensa. Viehättävinä piirteinä hän pitää itse kiltteyttä, itsenäisyyttä sekä halua kehittää itseään. 

Emilia, 24, Helsinki 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon näyttelijä, mut näyttelenks mä nyt, jos mä sanon, että aion viedä sun miehen?"

Emilia opiskelee näyttämötaidetta ja työskentelee osa-aikaisesti kaupan liha- ja kalatiskillä. Hän harrastaa kansantanssia ja laulamista ja rakastaa myös siivoamista. 

Emilia on ollut sinkkuna reippaan vuoden. Hän kertoo tuntevansa vetoa sekä miehiin että naisiin. Seuralaiseensa hän tekee vaikutuksen karismallaan ja keskustelutaidoillaan. Emiliaa viehättää muun muassa hymykuopat, selkäviiva ja paksut hiukset. Huono hygienia, rahalla kerskailu ja esiinneellistäminen sen sijaan eivät ole Emilian mieleen.

Tii, 32, Lappeenranta

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon Tii eli Smurffiina, ja mä tulin smurffaa teijän päät pyörryksiin!"

Iloinen ja avoin Tii on omien sanojensa mukaan välillä hieman pöljä. Hänellä on kolme kouluikäistä lasta, joten vapaa-aikanaan hän ei käy kuntosaleilla, vaan nauttii ennemmin elämästään. Sinkkuna hän on viihtynyt nyt reilu puoli vuotta.

Tii työskentelee yökerhossa eikä harrasta deittailua, sillä seuraa hän kertoo löytävänsä vaivatta mistä vain.

Maria, 33, Heinola 

(kuva: Nelonen / Teemu Laitinen)

"Mä oon Maria, ja mä tulin kattoo, minkälaisia Marian-poimijoita täältä löytyy!"

Maria työskentelee myyjänä ja asuu siskonsa kanssa Heinolassa. Vapaa-ajallaan hän pyöräilee, rullaluistelee ja käy kuntosalilla. Hänellä on kouluikäinen tytär.

Kesäisin Maria viihtyy ystäviensä kanssa terassilla. Tarkkoja ulkonäköpreferenssejä Marialla ei ole, vaan hän kiinnittää huomion kokonaisuuteen. 

Myös tulevan kauden miessinkut on nyt julkistettu.

Lue myös: He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet avioparit

Lue myös: Uutta tietoa The Crown -sarjan viimeisestä tuotantokaudesta: Uusi traileri, julkaisupäivä tiedossa

Lue myös: Finlaysonin rauhanmallisto sai täystyrmäyksen, yritys pyytää nyt anteeksi: "Olimme naiiveja"

Kilpailut

Uusimmat