Kuva: MTV3

Kohta yökyläillään jälleen - suosikkisarja Yökylässä Maria Veitola palaa uusin jaksoin

08.11.2023 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Luvassa on jälleen kiinnostavia kohtaamisia.

Kultainen Venla -palkittu suosikkisarja Yökylässä Maria Veitola palaa yhdeksännen kauden voimin tiedottee MTV. Veitola pakkaa jälleen laukkunsa ja suuntaa kiinnostavien suomalaisten koteihin yökylään. Luvassa on jälleen erilaisia tarinoita päähenkilöiden elämän varrelta, eikä naurulta ja herkiltä hetkiltä vältytä tälläkään kaudella.

"Ilokseni saan kertoa, että uusi Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kausi on kuin onkin tulossa! Se starttaa ihan just eli ensi helmikuussa Maikkarilla. Oon niin innoissani, toivottavasti tekin", Veitola iloitsee Instagramissaan.

Viime kaudella ohjelmassa nähtiin muun muassa Aake Kalliala, Jade Nyström, Valtteri Bottas, Elina Gustafsson ja Ansku Bergström. Yhdeksäs kausi starttaa MTV:llä helmikuussa. Sarjan päähenkilöt paljastetaan myöhemmin. 

Lue myös: Maria Veitola puhuu nyt kohauttaneesta Andy McCoy -jaksosta: "Yksi raskaimmista reissuistani"

Lue myös: Elina Gustafsson ja Ansku Bergström avautuvat tv:ssä parisuhdekriiseistään - "Ellua tullaan tosi paljon iskemään"

Lue myös: Vihaviestejä, uhkauksia ja ihmetystä - Sami Uotilan ja Kerttu Rissasen 25 vuoden ikäero herätti hämminkiä jopa lähipiirissä

Kilpailut

Uusimmat