Kuva: AOP

Battle Beast -laulaja Noora Louhimon kaulavaltimo repesi: "Sain diagnoosin viime perjantaina"

09.11.2023 09:20 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Louhimo kertoi terveydentilastaan Instagramissa.

Battle Beast -yhtyeen laulaja Noora Louhimo, 35, kertoo Instagram-tilillään diagnoosista, jonka hän sai viime viikon perjantaina. Louhimon mukaan hän hakeutui sairaalaan tutkimukseen kaulan, kurkun, niskan ja leuan alueidein outojen kipujen vuoksi. Tutkimuksissa Louhimon kaulavaltimon todettiin repeytyneen. 

"Tutkimuksissa lääkäri löysi jo parantumassa olevan kaulavaltimon repeämän ja pelasti henkeni. Olin sairaalassa lisätutkimusten vuoksi ja sain vahvistuksen tilanteestani. Sain määräyksen pidättäytyä kaikesta stressiä ja verenpaineen nousua aiheuttavasta seuraavan kuukauden ajan. Muuten voisin saada aivohalvauksen," Louhimo kirjoittaa.

Louhimon mukaan hän on tällä hetkellä kotona ja voi jo paremmin. Yhtyeen keikat ovat kuitenkin nyt tauolla joulukuun alkuun saakka.

"Olen nyt kotona turvassa ja toipumassa. Rakkaani ovat pitäneet minusta hyvää huolta. Tunnen olevani kiitollinen ja siunattu kaikesta tuesta ja rakkaudesta, jota olen saanut, ja olen varma siitä, että tämä energia jota te ja rakkaani olette antaneet, saa minut toipumaan täysin ja pääsen joulukuussa palaamaan lavalle vahvempana kuin koskaan."

Julkaisun pääset katsomaan täältä

Lue myös: Tommi Läntinen ja Noora Louhimo yhdistivät voimansa - "Elämänkokemus soi äänissämme"

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat