Kuva: AOP

Klassikkoelokuva Mean Girls palaa uutena versiona

14.11.2023 20:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Mean Girls sai alunperin ensi-iltansa jo vuonna 2004.

Jo klassikoksi muodostuneesta Mean Girls -elokuvasta on ehtinyt kulua 20 vuotta, kun tyttöporukan seikkailut lopulta saavat jatkoa.

Uusi versio Mean Girls -elokuvasta sisältää komedian lisäksi myös musikaalin ominaispiirteitä. Elokuvassa on kuitenkin samat hahmot kuin alkuperäisversiossa, vaikkakin uusien näyttelijöiden esittäminä. Näyttelijäkaartissa tullaan näkemään muun muassa Angourie Rice, Renée Rapp ja Auli'i Cravalho. Insider-lehden mukaan myös elokuvan juonen pääpiirteet muistuttavat pitkälti alkuperäistä.

Alkuperäinen elokuva julkaistiin vuonna 2004, jolloin siinä näyttelivät muun muassa Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert ja Amanda Seyfried. Elokuva tunnetaan aina vain nuorempien sukupolvien keskuudessa, eikä People-lehden tietojen mukaan ole poissuljettua sekään, että alkuperäiset näyttelijät vilahtaisivat ruudulla myös uutuuselokuvassa. 

Uusi Mean Girls -elokuva julkaistaan keväällä 2024, 12. tammikuuta. Siitä on julkistettu jo traileri, jonka voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Blake Lively meinasi tähdittää Mean Girls -elokuvaa - "Hän oli mukana loppuun asti"

Lue myös: Mean Girls -näyttelijä sieti pitkään ahdistelua sarjan yhden kohtauksen vuoksi: "Ällötti minua aina"

Lähteet: People, Insider, USA Today

Kilpailut

Uusimmat