Kuva: AOP

Dwayne Johnsonia on lähestytty presidenttiehdokkuudesta - "Tavoitteeni ei ole koskaan ollut politiikassa"

15.11.2023 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson kertoo tuoreessa haastattelussa, kuinka hän reagoi gallupiin, jonka mukaan häntä äänestäisi lähes puolet yhdysvaltalaisista.

Näyttelijä Dwayne Johnsonin, 51, nimi on usein esillä, kun Yhdysvalloissa pohditaan, kenestä voisi tulla maan presidentti tulevaisuudessa.

Esimerkiksi keväällä 2021 erään gallupin mukaan Johnsonia äänestäisi lähes puolet yhdysvaltalaisista, jos hän lähtisi ehdokkaaksi

- Se oli todella mielenkiintoinen gallup ja se kosketti minua, Johnson kommentoi nyt What Now? -podcastin haastattelussa.

- Olin todella otettu siitä. 

Johnson myös paljastaa, että asian tiimoilta on oltu häneen yhteydessä.

- Voin paljastaa tämän: vuoden 2022 lopulla muutamat poliittiset tahot lähestyivät minua ja kysyivät, aionko ryhtyä ehdokkaaksi. He olivat jopa tehneet tutkimusta lisää siitä, voisinko olla sopiva kandinaatti. 

Johnson ei täysin tuhoa ideaa siitä, että hän voisi joskus pyrkiä presidentiksi. Nyt hän kuitenkin haluaa olla mahdollisimman paljon lastensa kanssa.

- Tietenkin tuollainen lähestyminen oli todella surrealistista. Minun tavoitteeni ei ole koskaan ollut politiikassa. 

Johnson on yksi tämän hetken parhaiten palkatuista näyttelijöistä ja yksi maailman seuratuimmista ihmisistä Instagram-palvelussa.

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonista presidentti? Lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat ehdokkuutta

Lue myös: Dwayne Johnson kommentoi presidenttihuhuja - "Haluan nähdä, kun tyttäreni kasvavat"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat