Kuva: YouTube / Disney Pixar

Disneyn tuleva animaatioelokuva rikkoi heti ennätyksen - "Olemme äärimmäisen iloisia"

16.11.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ennen ennätystä piti hallussaan Frozen 2.

Disneyn omistaman Pixar-animaatiostudion elokuva Inside Out - Mielen sopukoissa saa odotetun jatko-osan kesällä 2024. Animaatiossa tutustaan erilaisiin ihmisen tunteisiin ja siihen, kuinka ne ohjailevat elämää. Uutena tunteena nähdään ahdistus. Voit lukea lisää täältä. 

Disney ja Pixar julkaisivat viime torstaina jatko-osasta ensimmäisen tiiserin, joka on rikkonut ennätyksen. Traileri keräsi peräti 157 miljoonaa katselukertaa 24 tunnissa. Edellinen katsojaennätys oli vuodelta 2019 (Frozen 2 -traileri). Traileri oli suuri menestys erityisesti TikTokissa, jossa se keräsi yhden päivän aikana 78 miljoonaa katselukertaa. 

- Olemme äärimmäisen iloisia siitä, että niin moni on katsonut Inside Out - mielen sopukoissa 2 -elokuvan uuden trailerin. Kun ensimmäinen elokuva ilmestyi, tiesimme välittömästi, että päässämme olevissa pienissä äänissä, tunteissamme, riittää paljon enemmän tutkittavaa. Yhteen elokuvaan ei mahdu kaikkea, kommentoi Pixarin luova johtaja Pete Docter.

Traileri sukeltaa takaisin nyt teini-ikäisen Rileyn mielen sopukoihin, jossa hänen tunteensa yrittävät pysyä uusien tunteiden mylleryksessä mukana. 

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Animaatiosuosikki saa odotetun jatko-osan - esittelee tunteen, johon jokainen voi samaistua

Lue myös: Netflixin ylistetty animaatiosarja jatkuu - faneilta ristiriitainen vastaanotto

Kilpailut

Uusimmat