Kuva: YouTube / HBO Max

Kehuttu rikossarja saa jatkoa - trailerilla hetkessä miljoonia katselukertoja

05.12.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Alaskan hyytäviin maisemiin sijoittuva True Detective: Night Country seuraa kahta etsivää, jotka joutuvat kohtaamaan omat pimeät puolensa.

Kehuttu True Detective -sarja saa jatkoa, kun True Detective: Night Country julkaistaan ensi vuoden alussa. Oscar-palkitun Jodie Fosterin ja Kali Reisin tähdittämä kuusiosainen draamasarja alkaa HBO Maxilla 15. tammikuuta.

Alaskan hyytäviin maisemiin sijoittuva True Detective: Night Country seuraa kahta etsivää, jotka joutuvat kohtaamaan omat pimeät puolensa ratkaistakseen kahdeksan kadonneen miehen tapauksen. 

Kahdeksan miestä katoaa jälkeä jättämättä pitkän talviyön koittaessa Alaskan Ennisissä. Tsalalin arktista tutkimuskeskusta pyörittäneiden miesten tapauksen ratkaistakseen etsivien, Liz Danversin (Jodie Foster) ja Evangeline Navarron (Kali Reis), on kohdattava sisimmässään kantamansa pimeys. On tullut aika paljastaa aavemaiset totuudet, jotka kätkeytyvät ikijään syvyyksiin.

Sarjaa tähdittävät Jodie Fosterin ja Kali Reisin lisäksi Finn Bennett ja Fiona Shaw, sekä Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc ja John Hawkes. Vierailevina tähtinä nähdään Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson ja Joel D. Montgrand.

True Detectiven ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2014. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi oli kriitikoiden ylistämä menestys, joka huomioitiin myös Emmy-ehdokkuudella. Se poiki myös silloisille pääosan esittäjille, Matthew McConaugheylle ja Woody Harrelsonille henkilökohtaisia palkintoehdokkuuksia.

Nyt tulevasta on julkaistu traileri, joka on kerännyt hetkessä miljoonia katselukertoja sekä tuhansia innostuneita kommentteja.

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: True Detective -sarjan traileri julki - Jodie Foster ja Kali Reis hyytävissä olosuhteissa

Lue myös: True Detective -sarjan neljännellä kaudella nähdään supertähti - Jodie Foster liittyy etsivien joukkoon

Kilpailut

Uusimmat