Talent-tuomari Ståhl: Ostaisin vaikka neljä autoa Diili-Jethrolta!

14.11.2009 19:15 -

Talent-kykyjenetsintäkilpailua tuomaroiva Katja Ståhl tutustui vastikään Hjallis Harkimon luotsaamaan Diili-ohjelmaan ja ihastui välittömästi ohjelmassa kilpailevan Jethron persoonaan.

Katja Ståhl kertoi Voicen Heräämössä katsoneensa suu ammollaan viimeisintä Diili-jaksoa. Hämmennystä naisessa herätti lähinnä Diili-Jethron värikäs persoona ja lutuinen ulkonäkö

- Joka kerta, kun se avasi suunsa, niin sieltä tuli joku aivan korvaamaton lausahdus, joka ei liittynyt mihinkään millään lailla. Se oli aivan rautaista!Sen posket hehkui koko ajan ja silmät oli avoimena, ihan kuin se olisi juuri innostanut tiimiä. Nyt tiimi hei, puhalletaan hei yhteiseen omenapuuhun, Ståhl hehkutti ja matki Diili-Jethroa.

Viime päivinä Jethro on komistellut lehtien palstoilla aiheuttamansa autokohun takia. Jethron väitetään huijanneen ja kaupanneen viimejaksoisessa tehtävässä auton ystävälleen, mikä on säännöissä tiukasti kiellettyä. Ståhl luottaisi Jethroon silti autokauppiaana.

- Jos olisi löysää rahaa, niin ostaisin vaikka neljä autoa siltä! Ihan vaan sen takia, että mä voisin soitella kavereille, että mä ostin Jethrolta vähän autoja, Ståhl naureskeli.

Kilpailut

Uusimmat