Kuva: AOP / TOMI NATRI

Alman urasta ja elämästä julkaistaan dokumentti: "Todella raaka ja rehellinen"

09.01.2024 09:03 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Dokumentti saa ensi-iltansa 15. maaliskuuta.

Alma, 27, kertoi juuri Instagramissa uransa isoimmasta julkaisusta. Alman mukaan hänen elämänsä on nyt koottu dokumenttielokuvaksi, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa. Dokumentin ohjaajana toimii Pamela Tola. Dokumentti kantaa nimeä, Alma – Life Must Be Beautiful 

- Tutustuttuani Almaan, ymmärsin, että hän on hyvin ainutlaatuinen persoona ja hänen elämänsä olisi kertomisen arvoinen tarina. Näin siinä myös paljon yhtymäkohtia oman elämäni ja urani kanssa. Alma kertoi, että hänellä olisi 15 tuntia kuvattua videomateriaalia matkan varrelta. Päädyimme lopulta tekemään yhteistyötä, dokumenttielokuvaa, mutta sitä varten tuli kuvata myös lisää sisältöä. Yhtäkkiä tekemiseen menikin kolme vuotta. Arkistomateriaalia oli loppujen lopuksi paljon enemmän kuin 15 tuntia, mutta ne auttoivat ymmärtämään Alman matkaa yhä paremmin. Projekti on ollut äärimmäisen kiinnostava ja odotan lopputulosta, ison yleisön vastaanottoa innolla. On ollut etuoikeus tutustua niin persoonalliseen ja lahjakkaaseen tyyppiin kuin Alma ja kertoa hänen tarinansa, kommentoi ohjaaja Tola.

Dokumentti kertoo sekä Alman urasta että yksityiselämästä. Elokuvassa ovat esillä myös Alman kaksonen Ano Miettinen, vanhemmat, puoliso Natalia Kallio, artistit Sini Sabotage, Erika Vikman, Miley Cyrus sekä fanit, managerit, biisintekijät, tuottajat ja toimittajat.

- Oon tosi jännittyny, mut onnellinen, että tää dokkarielokuva tulee vihdoin ulos! On ollu hankala pitää tätä salaisuutta sisälläni, koska ollaan kuvattu tätä niin monta vuotta, lähestulkoon koko mun elämä. Dokkari on todella raaka ja rehellinen, ja se tottakai jännittää ekstra paljon. En oo päästäny ihmisiä koskaan aikasemmin näin aidosti lähelle mua, Alma kommentoi.

Dokumentin trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Alma vinkkaa julkaisevansa pian jotain historiallista - "Ei ole musaa eikä keikka – jotain ihan uutta"

Lue myös: Alman uutuusbiisi on aiempaa henkilökohtaisempi: "En ole tähän asti halunnut kertoa tarinaani"

Kilpailut

Uusimmat