Kuva: Nelonen / Jukka Alasaari

Ex-Salkkarit-tähti kilpailee The Voice of Finlandissa - ohjelman kilpailijat julki

09.01.2024 14:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Suositun laulukilpailun uusi kausi alkaa 19. tammikuuta.

The Voice of Finland -ohjelman uusi kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa 19. tammikuuta. Ohjelman tähtivalmentajina toimivat Maija Vilkkumaa, Elastinen, Sanni ja Arttu Wiskari

Ohjelma alkaa tuttuun tapaan Ääni ratkaisee -vaiheella, jossa vain lauluäänellä on väliä. Koko kilpailu huipentuu Turun Logomossa huhtikuussa järjestettäviin livelähetyksiin, jolloin lopulta katsojat valitsevat, kuka kruunataan koko kauden voittajaksi.

Ohjelman juontavat Jaana Pelkonen ja Heikki Paasonen. 13. kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin klo 20 alkaen.

Uudella kaudella nähdään muun muassa nämä kilpailijat:

Emil Hallberg, 28, Sipoo

(kuva: Nelonen)

Ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg työskentelee tanssinopettajana ja myös kilpailee tanssin parissa. Tanssi onkin syy siihen, miksi hän alun perin rakastui musiikkiin. Hallberg soittaa sähkökitaraa ja -bassoa, ja hän on laulanut pienestä pitäen. Hänen äitinsä on Helena Ahti-Hallberg, joka nähdään mukana Hallbergin tukijoukoissa, kerrotaan Nelosen tiedotteessa.

Tina Sandqvist, 35, Espoo

(kuva: Nelonen)

35-vuotias Sandqvist on kasvanut Vantaalla, mutta hän asuu nykyään Espoossa. Hänelle musiikki ei ole vain harrastus, vaan enemmänkin elämäntapa. Hän on ollut aikaisemmin mukana The Voice of Finlandissa, mutta kokee, ettei ollut tuolloin vielä valmis. 

Jari Uutela, 42, Tampere

(kuva: Nelonen)

42-vuotias Uutela muutti Tampereelle Kouvolasta rakkauden perässä. Hän on ammatiltaan muusikko, joka tekee mies ja kitara -keikkaa sekä työskentelee kouluvalmentajana. Uutela on tehnyt ensimmäisen kappaleensa jo 10-vuotiaana.

Sini Ikävalko, 46, Helsinki

(kuva: Nelonen)

Ikävalko on 46-vuotias helsinkiläinen pastori, joka oli mukana The Voice of Finlandissa jo vuonna 2017. Hän sanoo osanneensa laulaa, ennen kuin hän osasi puhua. Ikävalko toteaa, että hänet on kasvatettu sukupolveen, joka epäilee taitojaan, eikä musiikkiuralle kannustettu. Nyt hän on kuitenkin valmis kilpailemaan uudestaan ja osoittamaan, että aikuinen nainen saa tavoitella rohkeasti unelmiaan.

Janne Ryynänen, 43, Tampere

(kuva: Nelonen)

Ryynänen on 43-vuotias Keuruulta kotoisin oleva kemian, fysiikan ja matematiikan opettaja, mutta hän on sittemmin asettunut Tampereelle. Hän harrastaa monipuolisesti liikuntaa, ja etenkin jääkiekosta on tullut hänelle erittäin rakas laji. Musiikin hän on löytänyt jo pikkupoikana. 

Annamaria Heikkinen, 38, Kuopio

(kuva: Nelonen)

Heikkinen on 38-vuotias, siskonsa kanssa kahta päiväkotia pyörittävä yrittäjä Kuopiosta. Hän laulaa soul-bändissä ja soittaa pianoa. Heikkisellä on tapana jännittää kovasti, mutta hän haluaa voittaa kaikki mokaamiseen ja riittämättömyyteen liittyvät pelkonsa. Siksi hän osallistuu Voiceen nyt.

Siiri Parkki, 20, Helsinki

(kuva: Nelonen)

Parkki on 20-vuotias helsinkiläinen ensihoitaja. Laulamisen lisäksi erityisiä harrastuksia ei ole, mutta Parkki on kiinnostunut autoista, ja hän käy katsomassa niitä erilaisissa tapahtumissa. Parkki haki ohjelmaan kokeillakseen jotain uutta ja oppiakseen itsestään uusia asioita. 

Chrisu Romberg, 37, Porvoo

(kuva: Nelonen)

Romberg on kotoisin Inkoosta, mutta hän on muuttanut vaimonsa töiden takia Porvooseen. Hän on 37-vuotias nuorisotyöntekijä ja musiikinopettaja ala-asteella. Romberg toivoo saavansa kilpailun myötä enemmän keikkoja, jopa niin, että voisi elättää itsensä musiikilla.

Noora Visuri, 31, Ylivieska

(kuva: Nelonen)

Visuri on 31-vuotias myyjä, joka asuu Ylivieskassa. Hän harrastaa käsitöitä, Frendien katsomista, musiikkia ja hupsuttelua. Visuri on aina haaveillut laulajan urasta ja monesti The Voice of Finlandia kotisohvalla katsoessaan hän on miettinyt, miten pärjäisi kisassa itse. Nyt hän aikoo ottaa siitä selvää. 

Eetu Qvist, 40, Kuopio

(kuva: Nelonen)

Qvist on 40-vuotias ex-ammattilaisjääkiekkoilija Kuopiosta. Hän on jo 3-vuotiaana sanonut haluavansa jääkiekkoilijaksi ja rocktähdeksi. Ensimmäinen ammatti on jo toteutunut, ja nyt on aika selvittää kilpailun avulla, miten toisen unelma-ammatin kohdalla käy.

Heidi Simelius, 29, Tampere

(kuva: Nelonen)

Simelius on 29-vuotias tamperelainen, joka on kotoisin Kangasalta. Hän on freelancer-muusikko ja musikaaliartisti. Heidi on mielestään odottanut tarpeeksi kauan tullakseen löydetyksi, mutta enää hän ei odota vaan astuu itse esiin.

Mikael Juva, 23, Helsinki

(kuva: Nelonen)

23-vuotias Juva asuu Helsingin Sörnäisissä. Hän toimii tarjoilijana ruokaravintolassa, mutta toivoo voivansa elättää itsensä musiikilla ja omilla kappaleilla. Elämäniloinen Juva haluaa toimia esimerkkinä muille nuorille unelmien tavoittelussa.

Lue myös: Sanni ja Arttu Wiskari ovat The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat

Lue myös: Erityisesti yksi asia Popedassa osoittautui haastavaksi Olli Hermanille - "Samalla ihanaa"

Lue myös: Alman urasta ja elämästä julkaistaan dokumentti: "Todella raaka ja rehellinen"

Kilpailut

Uusimmat