Kuva: Nelonen

Uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat julki - mukana Sara Chafak ja Riku Nieminen

10.01.2024 10:20 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Mukana on myös muun muassa Erika Vikmanin sisko.

Vuoden 2024 Tähdet, tähdet -ohjelmassa etsitään jälleen Suomen monipuolisinta viihdyttäjää.

Tänä vuonna kilpailuun hyppää mukaan todellisia yllätysnimiä: Tähdet, tähdet -kilpailijoina nähdään räppäri Paleface, muusikko Kake Randelin, viihdetaiteilija Helena Lindgren, juontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, näyttelijä Riku Nieminen, ex-missi ja sometähti Sara Chafak, laulaja Jennika Vikman, näyttelijä ja muusikko Malla Malmivaara, muusikko Tidjân Ba, mentalisti Noora Karma ja laulaja Teemu Roivainen.

Tuomaritriona toimii Lilli PaasikiviJuuso Mäkilähde ja Sami Yaffa. Ohjelman juontaa Susanna Laine.

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -kilpailijat:

Paleface

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“En pidä siitä, että minut laitetaan ulkopuolelta johonkin tiettyyn lokeroon. Siksi heittäytyminen eri genreihin on loistavaa!”

Suomiräpin pioneeri ja kärkäs kommentaattori Paleface on kulta- ja platinalevyillä palkittu rap-artisti, jonka tietämys musiikista hakee vertaistaan. Vaikka laulu ei ole artistin päälaji, haluaa hän lähteä kisaan täysillä mukaan. Tavoitteena on heittäytyä ja nauttia eri musiikkityylien esittämisestä yleisölle, kerrotaan Nelosen tiedotteessa.

Jennika Vikman

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Haluan voittaa omia ennakkoluulojani – ajatuksia siitä, etten pysty johonkin.”

Vikman on nouseva laulajalahjakkuus, jolle musiikki ja esiintyminen on ollut tuttua puuhaa jo pienestä asti. Vikman toteuttaa unelmansa päästessään Tähdet, tähdet -lavalle ja hän haluaa näyttää laulutaitonsa ja ennakkoluulottoman heittäytymiskykynsä.

Tidjân Ba

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Tässä ohjelmassa voin pitää hauskaa ja tuoda hyvää fiilistä yleisölle.”

Kesällä paluun tekevästä Kwan-yhtyeestä tuttu laulaja, ääninäyttelijä ja opettaja Tidjân Ba haluaa kisassa haastaa itsesä, mutta nauttia samalla myös yleisön energiasta. Kisassa hän aikoo antaa kaikkensa genrestä riippumatta.

Hanna Kinnunen

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Hypätään ensin, ja jutellaan sen jälkeen…”

Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja, Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja viestinnän maisteri Hanna Kinnunen ajatteli nuorena, että hänestä tulee artisti isolla A:lla – musiikki oli hänelle elämän ykkösjuttu. Ohjelma onkin Kinnuselle paluu juurille, eli musiikilliseen ytimeen. Yleisön hän haluaa valloittaa energiallaan ja unohtumattomilla esityksillään. 

Riku Nieminen

(kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen)


“Vahvuuteni on komiikassa ja siinä, että heittäydyn vailla minkäänlaista tulosvastuuta.”

Näyttelijä ja juontaja Riku Niemiselle Tähdet, tähdet -ohjelma on keino haastaa itsensä laulajana ja viihdyttäjänä. Hän onkin valmis yllättämään suuren yleisön monipuolisuudellaan ja heittäytymiskyvyllään. Genrellä ei ole väliä, vaan Nieminen haluaa kisassa antaa palaa!

Sara Chafak

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Musiikki on yksi isoin asia elämässäni – tallennan omia ajatuksiani ja fiiliksiäni musiikkiin.”

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on kokki ja sosiaalisen media ammattilainen. Hän on pienestä lähtien kuluttanut paljon musiikkia ja rakastanut laulamista. Kilpailusta hän hakee uusia mullistavia kokemuksia ja haastaa itsensä laulajana ja esiintyjänä.

Helena Lindgren

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Koen, että minulla on rikas musiikkiperintö, ja olen siitä hyvin kiitollinen.”

Lindgren on tullut tunnetuksi niin meikkitaiteilijana kuin laulajanakin, ja hän on viihdyttänyt yleisöä yli 30 vuotta. Tähdet, tähdet -kisassa hän kokee vahvuuksikseen musikaalisuutensa, monipuolisuutensa ja kykynsä heittäytyä eri genrejen tunnelmiin. 

Kake Randelin

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Tässä kisassa innostaa justiin se, että mennään mukavuusalueen ulkopuolelle.”

Kake Randelin on koko kansan tuntema iskelmälaulaja ja hän kiertää edelleen 100:n keikan vuosivauhdilla ympäri Suomea. Randelin aikoo heittäytyä Tähdet, tähdet -kisaan ja eri genrejen vietäväksi ennakkoluulottomasti, vaikka iskelmä onkin artistin rakkain tyylilaji.

Noora Karma

(kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen)

“Vahvuuteni on viihdyttäminen ja esiintyminen – kokonaisuus edellä mennään.”

Mystisenä maagikkona ja mentalistina tutuksi tulleen Noora Karma on aloittanut pianonsoiton jo 5-vuotiaana, suorittanut englantilaisessa yliopistossa musiikkitutkinnon ja toiminut musiikinopettajana, ennen kuin taikamaailma kutsui. Tähdet, tähdet -kisassa Karma haluaa antaa kaikkensa ja yllättää yleisönsä heittäytymiskyvyllään ja muilla tempuillaan.

Teemu Roivainen

(kuva: Mojo Erämetsä / Nelonen)

“Minulle musiikissa tärkeintä on melodia ja teksti – biisin täytyy kolahtaa.”

Laulaja, lauluntekijä ja vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on tottunut esiintyjä; hän on aina laulanut ja soittanut, ja niistä muodostui keikkailun merkeissä työ jo hyvin varhain. Teemu osallistuu Tähdet, tähdet -ohjelmaan ennakkoluulottomasti, ja hän aikoo valloittaa suuren yleisön sydämet olemalla oma itsensä.

Malla Malmivaara

(kuva: Mojo Erämetsä/Nelonen)

”Vahvuuteni on muuntautuvuus ja se, että olen valinnut biisit, joihin voi aidosti mennä mukaan.”

Näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut Malmivaara nauttii päästessään haastamaan itseään musiikillisesti. Kisassa hän aikoo viedä itsensä epämukavuusalueelle, iloa kuitenkaan unohtamatta. Diskosävyillä leikittelevä Malmivaara on valmis valloittamaan Tähdet, tähdet -yleisön laulutaidollaan ja tuomalla lavalle lumoavaa naisenergiaa.

Lue myös: Ex-Salkkarit-tähti kilpailee The Voice of Finlandissa - ohjelman kilpailijat julki

Lue myös: Alman urasta ja elämästä julkaistaan dokumentti: "Todella raaka ja rehellinen"

Kilpailut

Uusimmat