Kuva: Janita Mutanen

Siim Liivik paljasti nolon tilanteen lapsuudestaan - "Koko sali kääntyi katsomaan"

23.02.2024 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Liivik ja Ville Tanskanen puhuivat SuomiRäpin Aamu -ohjelmassa noloista lapsuusmuistoista. Liivik paljasti omansa, joka liittyi vappuun.

SuomiRäp-radion aamuohjelmassa juontaja Siim Liivik kertoi kollegalleen Ville Tanskaselle tarinan lapsuudestaan, johon liittyi nolo hetki. 

- Muutin 4-vuotiaana Suomeen ja äitini ei tietenkään tiennyt, mitä suomalaisissa kouluissa tehdään juhlapyhinä, Liivik pohjustaa.

- Oli vappu ja kerroin kotona, että koulussa on juhlat ja siihen liittyy kaikenlaista hauskaa. Äiti oli sitä mieltä, että pojalle täytyy saada puku ja mummoni ompeli minulle sellaisen. Kouluaamuna äiti herätti minut aikaisin ja meikkasi minut kunnolla ja oli innoissaan. 

Liivik oli meikattu ja puettu pelleksi ja hän sanoo, että oli itsekin innostunut siitä, että nyt on "juhlatunnelma katossa". Liivik asteli koulubussiin ja muut luokkalaiset hieman ihmettelivät, sillä kukaan muu ei ollut pukeutunut hauskaan asuun. 

Sitten Liivik saapui kouluun. 

- Koko koulu oli kokoontunut liikuntasaliin ja astelin sinne pellenä. Koko sali kääntyi katsomaan, että mitä ihmettä Liivik tekee. 

Tanskanen sanoo, että kohtaus on kuin elokuvasta. 

- Tajusin heti, että nyt on ongelma. Aamunavaus oli kahdeksalta ja päivä loppuu vasta kahdelta. Menin vessaan tyyliin itkemään ja yritin pestä meikkejä pois, mutta ne vain levisivät, Liivik nauraa. 

- Pitäisikö sulle hommaa uusi puku ja laittaa tällingit päälle myös tänne studioon? Tanskanen nauraa.

- Ei enää koskaan, Liivik päättää. 

Voit katsoa videon Liivikin muistosta alta. Jos video ei näy, katso se SuomiRäpin TikTok-sivulta.

@suomirapradio Siim Liivik muistelee ala-asteen vappua, kun kukaan muu ei ollu pukeutunu hauskaan asuun. ? #suomiräpradio #suomirapradio #vappu #koulu #alaaste ♬ alkuperäinen ääni - SUOMIRÄP RADIO

Voice.fi ja SuomiRäp ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Siim Liivik aloitti työn radion aamujuontajana - rakkaus radiota kohtaan heräsi jo lapsena

Lue myös: Siim "Märkä-Simo" Liivik muisteli JVG:n klassikkokappaleen syntyä - "Jännitti paljon"

Kilpailut

Uusimmat