Kuva: MTV

Arman Alizadin uutuussarjassa mukana räppäri ja Muodin huipulle -tähti - nyt seurataan suomalaisnuoria

26.02.2024 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Alizad antaa nyt suomalaisille nuorille vuoron kertoa oma tarinansa.

Arman Alizadin uudessa realitysarjassa Mun maailma sukelletaan 2020-luvun nuorten maailmaan. Sarjassa käsitellään erilaisuutta, sopeutumista, paineita ja hyväksynnän tarvetta, yksinäisyyttä ja rakkautta sekä itsensä etsimistä ja löytämistä aikuisuuden kynnyksellä. 

Sarja koostuu viiden 18-25-vuotiaan päähenkilön itse kuvaamista videopäiväkirjoista ja seurantamateriaaleista. Alizad aikoo nostaa esille kysymyksiä 2020-luvun nuorten elämästä, johon tällä kertaa nuoret saavat vastata itse. 

"Haluan sarjalla avata nuorten maailmaa siten, että nuoremmat katsojat saavat siitä samaistumispintaa ja vanhemmat katsojat yhtymäkohtia sekä ymmärrystä", Alizad kertoo MTV:n tiedotteessa.

Sarja alkaa MTV Katsomossa 27. maaliskuuta.

Kaikki sarjan päähenkilöt ovat jossain käännekohdassa elämässään. Tutustu heihin alta:

Aron Luokkala

(kuva: MTV)

Aron on 23-vuotias transmies Helsingistä. Aron opiskelee käsikirjoittajaksi ja tekee näyttelijän sekä esiintyjän roolissa töitä. Aron on lapsesta saakka tiennyt olevansa mies naisen vartalossa ja käy läpi transitiota. Aronin transitioituminen koki suuren käänteen, kun Aron teki vuoden 2022 joulukuussa rintojenpoistoleikkauksen. 

Mauro Severino

(kuva: MTV)

Mauro on 24-vuotias jalkapalloilija ja muotisuunnittelija. Mauro on kotoisin Angolasta, josta hän on muuttanut nuorena Tampereelle ja sieltä Helsinkiin. Mauro on erittäin perhekeskeinen ja tulee suuresta perheestä. Sarjassa Mauro pyrkii läpimurtoon muotimaailmassa työskentelemällä ja ompelemalla kotona lukuisia tunteja – yöt ja päivät – treenaten virallisen päivätyönsä ohella intohimoisesti jalkapalloa. Mauro on tuttu kasvo myös Muodin huipulle -ohjelmasta.

Hanna Haavisto

(kuva: MTV)

Hanna on 19-vuotias nuori nainen Tampereelta. Hanna on syntynyt todella uskonnolliseen perheeseen ja kristinusko on erittäin tärkeä osa Hannan elämää. Hanna viettää paljon vapaa-ajastaan kirkossa ystäviensä kanssa. Sarjassa Hanna on loppusuoralla ylioppilaaksi valmistumisen kanssa, joten Hanna jakaa aikansa opiskelun, kirkon, töiden sekä perheen kesken ja pyrkii suorittamaan ylioppilastutkintonsa loppuun. 

Theo Ihonen

(kuva: MTV)


Theo, joka tunnetaan musiikkimaailmassa myös nimellä Fuge, on 24-vuotias artisti ja dj Helsingistä. Theo on tehnyt omaa musiikkia sekä toiminut alusta asti erittäin tunnetun Cledoksen dj:nä. Läpimurtoa omalla musiikillaan tehdessään Theo keskittyy vapaa-ajallaan myös treenaamiseen. Hän teki huikean muodonmuutoksen astuen fitneksen pariin ja pudottamalla yli 40 kiloa painoa. 

Elli Kuivala

(kuva: MTV)

Elli on 25-vuotias nuori nainen, joka koki elämässään suuren käännekohdan halvaantuessaan äkillisesti muutama vuosi sitten. Elli unelmoi ennen armeijasta ja oli erittäin liikunnallinen, mutta halvaantuessaan Ellin arki kääntyi pyörätuolissa elämisen opetteluun. Elli tykkää kokata ja hän omistaa lemmikkirottia, joiden kanssa Elli rakastaa puuhailla ystäviensä ja perheen lisäksi. Elli on erittäin reipas, avoin ja omatoiminen, eikä Ellin hyväntuulisuutta tunnu pysäyttävän mikään!

Lue myös: Myrskyluodon Maija on 2020-luvun katsotuin kotimainen elokuva

Lue myös: Luottomies-elokuva: All In rikkoi koko 2020-luvun ennätyksen ensi-iltaviikonloppunaan

Lue myös: Jussi-gaalan juontaa upea näyttelijäkaksikko

Kilpailut

Uusimmat