Kuva: AOP

Netflixin hittisarja saa odotettua jatkoa - uusi kausi on kuitenkin poikkeuksellinen

19.03.2024 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Sarja jatkuu ensi vuoden puolella.

Yksi Netflixin vetonauloista, Black Mirror -sarja saa ensi vuonna odotettua jatkoa.

Suoratoistopalvelu tiedottaa, että Black Mirrorin seitsemäs kausi tullaan näkemään palvelussa vuonna 2025, mutta ei kerro ajankohdasta kuitenkaan vielä tarkemmin.

Uusi kausi tulee sisältämään kuusi erillistä jaksoa. Uudesta kaudesta poikkeuksellisen tekee kuitenkin se, että yksi kauden jaksoista on jatkoa aiempaan, mikä ei ole sarjalle tyypillistä. Jaksot tunnetaan siitä, että ne edustavat jokainen omaa itsenäistä tarinaansa.

Netflix tiedotti julkistuksesta muun muassa X-tilillään. Jos julkaisu ei näy, näet sen täältä.

NME-uutismedian mukaan tarinaa jatkava jakso tulee pohjautumaan paljon kauemmas kuin edelliseen kauteen. Sen on määrä jatkaa neljännellä kaudella nähdyn USS Callister -jakson maailmaa. Vaikka alkuperäisessä jaksossa nähty Captain Robert Dalyn hahmo kuolikin jo aiemmin, jatkaa jakso Netflixin mukaan muiden jakson hahmojen tarinaa. 

Sarjan edellinen kausi julkaistiin Netflixissä vuonna 2023. Tuolloin nähty kuudes kausi sekä pian julkaistava uutuus ovat olleet viidellä ja kuudella jaksollaan huomattavan pitkiä kausia, sillä esimerkiksi kaudet 1, 2 ja 5 ovat sisältäneet vain 3 jaksoa. Netflixissä sarjaa on esitetty sen kolmannesta kaudesta saakka.

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet suomalaiset tv-sarjat? Testaa osaamisesi hauskassa tietovisassa

Lue myös: Kehuttu rikossarja saa jatkoa - trailerilla hetkessä miljoonia katselukertoja

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat