Depeche Mode -mies mukana oudossa pelioikeudenkäynnissä 'masennuksen erikoisosaajana'

26.11.2009 17:08 -

Depeche Mode -yhtyeen biisinkirjoittaja Martin Gore on joutunut mukaan outoon tietokonepeliin liittyvään oikeudenkäyntiin. Mies halutaan todistajaksi, koska hänen katsotaan tietävän melankolisten kappaleidensa myötä erityisen paljon masennuksesta.

Pitchfork-sivusto kertoo, että koko oikeusjutun alullepanija on jenkkiläinen Erik Estaville. Mies väittää World of Wafcraft -pelin ja sen luoneen Activision Blizzard -firman olevan syypää hänen erakoitumiseensa ja vieraantumiseenssa todellisuudesta. Estaville esittää samaan syssyyn myös pelin kuukausittaisten tilaajamaksujen olevan aivan liian korkeat.

Estaville haluaa Depeche Mode -mies Martin Goren todistajaksi, koska muusikon katsotaan tietävän säveltämiensä synkkien kappaleiden kautta harvinaisen paljon masennuksesta ja alakulosta.

Gore ei suinkaan ole ainut julkkis, jonka Estaville haluaa mukanaan oikeuteen. Mies on houkutellut myös näyttelijä Winona Ryderiä todistajaksi, sillä hän uskoo näyttelijän tietävän roolisuoritustensa kautta myöskin tavallista enemmän erakoitumisesta.

Kilpailut

Uusimmat