Vanhanen pakkasi kamansa - muutto!

04.01.2010 07:11 - Eeva Rajala

Pääministeri Matti Vanhanen on käyttänyt uudenvuoden pyhät pakaten muuttolaatikoita. Iltalehden mukaan joulukuussa myyty Vanhasen ja hänen ex-vaimonsa talo on nyt tyhjennettävä.

Vanhasen kihlattu Sirkka Mertala kertoi Ilta-Sanomille viime viikolla lomailevansa lasten kanssa Alpeilla uutena vuotena. Vanhanen jäi pakkaamaan tavaroita. Uutta asuntoa pääministeri ei vielä ole hankkinut. Hän on aiemmin kertonut suunnittelevansa asua virka-asunnossaan Kesärannassa.

Viime ajat Vanhanen on asustellut kolmessa eri paikassa: nyt myydyssä Lepsämän-talossaan, Sirkka Mertalan asunnossa Espoon Mankkaalla ja Kesärannassa. Nyt asuinpaikkoja on jäljellä kaksi. Vanhanen kommentoi Iltalehdelle aiemmin, että tästä eteenpäin hän asuu varmaan kahdessa paikassa.

Vuonna 2007 Vanhanen kirjoitti blogissaan aikovansa rakentaa uuden omakotitalon Nurmijärvelle, kunhan saa myytyä edellisen. Vanhasen itse rakennuttama vanha talo ehti olla myynnissä peräti pari vuotta. Uuden omakotitalon rakentaminen on kuitenkin jäänyt taka-alalle hetkeksi.

- Aika näyttää senkin asian. Tonttia ei ole hankittu, eikä mihinkään päin ole vireillä mitään kiireellisiä rakennushankkeita, pääministeri kertoi aiemmin Iltalehdessä.

Kilpailut

Uusimmat