Mika Myllylä pahoinpiteli kahta naista?

20.01.2010 07:24 - Eeva Rajala

Poliisi epäilee Mika Myllylää kahdesta pahoinpitelystä. Epäilyt pahoinpitelyt sattuivat kostean illan jälkeen kokkolalaisessa pizzeriassa toissa yönä.

Myllylää yllytettiin aluksi tappeluun Lucas-nimisessä kebab-pizzeriaravintolassa ja nyrkit olivat Iltalehden mukaan heiluneet puolin ja toisin. Ravintolan työntekijä poisti Myllylän ravintolasta, mutta ex-hiihtäjä ei pitänyt provosoivista huudoista ja yritti takaisin sisään.

Kaksi nuorta naista menivät ovelle rauhoittelemaan Myllylää. Humalainen mies kaatuili vähän väliä maahan ja naiset auttoivat hänet pystyyn. Välillä Myllylä kimpaantui. 21-vuotias nainen kertoo, että Myllylä oli iskenyt naisen ystävää nyrkillä kasvoihin. Naisen mukaan hänet Myllylä oli kampannut maahan.

- Hetken päästä Mika kävi kimppuuni...ja lopulta onnistui kamppaamaan minut niin, että kaaduin jäiseen maahan, nainen kertoo lehdelle.

21-vuotiaan naisen polvi turposi kaatumisesta niin, ettei hän pystynyt kunnolla kävelemään. Hänen seurassaan olleen 19-vuotiaan naisen kasvoissa on mustelma muistutuksena tapauksesta.

Myllylä pääsi putkasta eilen iltapäivällä. Iltalehden tietojen mukaan mies pyrki heti kokkolalaiseen baariin, mutta häntä ei päästetty sisään.

Kilpailut

Uusimmat