Vanhasen ja Merikukan intiimikuva varastettiin!

21.01.2010 08:42 - Eeva Rajala

Pääministeri Matti Vanhasen ja ex-kansanedustaja Merikukka Forsiuksen intiimikuva on päätynyt vääriin käsiin, kertoo Seiska. Juttuun liittyy rikosepäily ja poliisi tutkii tapausta.

Matin ja Merikukan suhteesta kuhistiin vuoden 2007 keväällä. Kaksikko käyttäytyikin hieman ristiriitaisesti. Tuolloin juoruttiin muun muassa Vanhasen ja Merikukan salatreffeistä metsässä.

Kaksikko ei koskaan virallisesti myöntänyt seurustelevansa, mutta heidät nähtiin Nuuksion metsässä tuolloin kävelyllä kahden kesken. Matti nähtiin aikoinaan myös pakkailemassa Merikukan autoa naisen pihalla.

Aikoinaan puhuttiin myös kohuyöstä. Matti ja Merikukka olivat saatelleet Merikukan loukkaantuneen ystävättären Lohjan terveyskeskuksen yöpäivystykseen tikattavaksi. Siitä Matti ja Merikukka olivat Seiskan kertomuksen mukaan lähteneet ravintolaan, jossa loppuillasta kiersi huhu, että humalainen asiakas olisi kaatanut juomansa suoraan Vanhasen syliin.

Oli miten oli, nykyään Vanhanen seurustelee onnellisena Sirkka Mertalan kanssa. Pariskunta on ollut kihloissa viime vuoden maaliskuusta lähtien.

Kilpailut

Uusimmat