Gene Simmonsin ulvonta ja huikeat efektit – tätä on uutuuselokuva The Wolfman

12.02.2010 11:53 - Eeva Rajala

Tänään ensi-iltansa saa klassikkoelokuvaan perustuva The Wolfman. Elokuva esittelee Benicio Del Toron riivattuna aatelismiehenä.

Aatelismies Lawrence Talbotin veli on kadonnut. Lawrence liittoutuu uudelleen etääntyneen isänsä kanssa ja alkaa etsiä veljeään. Veli löydetään kuolleena ja pahasti raadeltuna katuojasta ja Lawrence löytää itselleen kauhistuttavan kohtalon. Pieni vinkki elokuvan katsojille: kun kuulet suden ulvovan, se on Kiss-yhtyeen Gene Simmons.

Elokuvatraileri: Filmtrailer.com

Percy Jackson salamavaras fantasiaseikkailu on Harry Potter -elokuvien ohjaajan uusi elokuva. Samannimiseen menestyskirjaan perustuvassa elokuvassa ollaan nykyajan Amerikassa, missä Olympoksen jumalat ovat vahvasti elossa ja pitävät päämajaansa New Yorkissa.

Percy Jackson on teini-ikäinen kundi joka on juuri saanut kuulla olevansa Poseidon-jumalan poika, puoliverinen. Häntä syytetään saman tien ylijumala Zeuksen Mestarisalama-aseen varastamisesta, aseen joka sattuu olemaan maailmankaikkeuden vaarallisin. Katso elokuvan traileri tästä!

Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on vauhdikas ja koskettava musiikkikomedia, joka kertoo täysin uuden tarinan Riston seikkailuista. Rauha Räppääjä ja Lennart Lindberg päättävät lähteä lomalle ja Pakastaja-Elvi tulee hoitamaan Ristoa ja Nelli Nuudelipäätä. Risto saa lohduksi uuden valtavan hienon polkupyörän.

Valitettavasti pyörä salaperäisesti katoaa. Tästä alkaa huikea seikkailu, jossa kaikkien päähenkilöidemme tiet risteävät mitä kummallisimmin tavoin. Katso leffan traileri tästä!

Romanttinen komedia Ystävänpäivä kertoo kaupunkilaisista, joiden elämänpolut risteävät ystävänpäivän aikana. Los Angelesissa. Elokuva tuo mieleen muutaman vuoden takaisin brittielokuvan Rakkautta vain, jossa vieraili myös lukuisia kuuluisia leffatähtiä. Ystävänpäivä-elokuvaa tähdittävät muun muassa Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jennifer Garner ja Anne Hathaway. Katso elokuvan traileri tästä!

Kilpailut

Uusimmat