Kumman kaa -sarjan näyttelijät: Ihmiset samaistuvat hahmoihimme

15.02.2010 12:00 -

Suositun Kumman kaa -sarjan näyttelijät Minna Koskela, Heli Sutela ja Ilkka Merivaara saavat usein palautetta tuntemattomiltakin ihmisiltä.

Voicen Heräämössä vieraillut kolmikko tunnetaan hulvattomassa Kumman kaa -sarjassa nimillä Ellu, Anne ja Vesa. Joskus näyttelijöitä kutsutaankin kadulla roolihahmojensa nimillä.

- Tosi paljon, kun menee tonne jonnekin junaan, niin ihmiset kutsuu Elluksi. Silloin kun ihmiset ovat selvinpäin, he tajuavat, että olen näyttelijä, mutta joskus toiste sitten unohtavat sen, kommentoi Ellua näyttelevä Minna Koskela Voicen Heräämössä.

Monet ihmiset ovat myös löytäneet itsensä kolmikon roolihahmoista.

- Ei ystäväpiiristä tule sellaisia kommentteja, että kyllä ne melkeen on ollut tuntemattomia ihmisiä, jotka ovat tulleet sanomaan, että "mistä sä tiesit, että mä oon tollanen ihminen?", Annea näyttelevä Heli Sutela naureskeli Heräämössä.

- Mulle on yksi kaveri sanonut, että esitän siinä itseäni, enkä näyttele yhtään, mutta mä en ole kyllä samaa mieltä, Vesaa näyttelevä Ilkka Merivaara naureskeli.

Kumman kaa -sarja pyöri Nelosella 2000-luvun alkupuoliskolla, mutta nyt suositut roolihahmot palaavat lavalle kiertueen merkeissä. Kummanki kaa ja mukana myös Vesa on Minna Koskelan ja Heli Sutelan kirjoittama esitys, joka riemastuttaa maaliskuun puolesta välistä alkaen ympäri Suomea.

Kilpailut

Uusimmat