'Harri Ollin tappouhkaus kiukunpuuska'

05.03.2010 16:26 -

Kohukotka Harri Ollin uutisoitiin uhkailleen 7 päivää -lehden kuvaajaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Seiskan toimituspäällikkö Ilkka Janhunen kommentoi tapausta Voicelle.

Janhusen mukaan heidän työntekijöihinsä kohdistuvat uhkailut ovat äärimmäisen harvinaisia. Toimituspäällikkö ei muista kuin muutaman samankaltaisen tapauksen, jossa julkisuuden henkilö on menettänyt malttinsa.

- Ne ovat olleet sellaisia, että on kirjoitettu julkkisjuttuja, joista julkkis ei sitten jostain syystä ole tykännyt. Vaikkei olisi ollut asiavirheitä tai muuta, Ilkka Janhunen kertoo Voicelle.

Harri Olli uhkasi tappavansa 7 päivää -lehden kuvaajan sen jälkeen, kun tämä oli kysynyt lupaa valokuvata Vancouverin olympialaisista kotimatkalla ollutta mäkikotkaa. 7 päivää -lehti ei aio ryhtyä toimenpiteisiin uhkauksen takia.

- Tämä nyt oli tällainen tapaus, ei olla sen kummempaa suunniteltu. Ymmärtäisin, että tämä oli kiukunpuuska, suuttumuksen vallassa heitetty tämmöinen lause, ettei tällä mitään sen kummempaa tarkoitusta tuskinpa ole ollut, Janhunen sanoo.

Hänen mukaansa uhkauksia ei tule ohittaa olankohautuksella, mutta toimenpiteisiin tällaisissa tapauksissa ei ryhdytä. Mutta missä menee raja?

- Varmaan siinä vaiheessa, jos jotakin alettaisiin vainota ja käydä kotiovella, tai muuta tällaista. Tiedossani ei kyllä ole tällaisiakaan tapauksia.

Kilpailut

Uusimmat